Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случка със уаз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Случка със уаз

Не са законтрили гайките, или не са сложили законтрящата ламаринка
    Скоро не бях виждал толкова некадърна работа,а лагери на главината да счупиш на Уаз трябва да си от специалист нагоре
    sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
      А на мен ми е интересно как се е сетил да спре или някой му се е разсвиркал, то в такъв случеи нито спирачки (ако е с еднокръгова спирачна с-ма) нито ръчна ако не е включен предния мост
      В баир са, затова са успели да спрат
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

хаха. Лудаци...

Коментар

Аз отидох на мястото по късно не съм свидетел на излизането на полуоската.Но по думите на моя колега лагера е изрупал в момента преди излизане на полуоската.Колегата го е усетил и е спрял,но всеки може да пише каквото си иска. КОКО и на тази полуоска и нямаше нищо,уаза след 2 часа беше в движение.
          Gaz69.Suzuki SAMURAI 0887006977

Коментар

абе знам ги всичките тия енергаджии АБСОЛЮТНИ НЕГОДНИЦИ НЕПОКИСИ И НАИ ВЕЧЕ НЕГРАМОТНИЦИ ама абсолютно всичките са такива . това предприятие трябва да се разгони до основи и наново да се преназначи

Коментар

Първоначално публикуван от andro_3j Преглед на мнение
              абе знам ги всичките тия енергаджии АБСОЛЮТНИ НЕГОДНИЦИ НЕПОКИСИ И НАИ ВЕЧЕ НЕГРАМОТНИЦИ ама абсолютно всичките са такива . това предприятие трябва да се разгони до основи и наново да се преназначи
              Колега защо мислиш така!! Не всички са негодни за употреба!!
              Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Случки с УАЗ... колкото искаш
                Всички знаят, че уазките са живи... и с характер.
                С моят Ицо (като го взех, беше на 33години - Христовата възраст) си се разбирахме чудесно. Взехме го от военните - двигателят беше 6+, ходовата част - всичко ново, обаче купето беше яко изгнило. Както и да е, един мрачен мухляв есенен ден карам фиданки. Задните седалки - сгънати, фиданките - плътно наредени до покрива, засипани с пръст, към 30000бр. Само шофьорската седалка и бастуните - свободни. Тъй, шофьорската врата - около пантите се крепи само на ръждата. Хич и не се пробвам да я отварям. Влизам през задна дясна, че скоро я бяхме заварявали. Вътре - влага, мирише на пръст... вентилацията на стандартния жип я знаете - основно от чергилото. От време на врене забърсвам предното стъкло отвътре с една гюдерийка, общо взето - карам по памет. И на Аспаруховият мост ме спират ченгетата. Искат документите. Отварям малкото джамче да ги подавам, оня тръгва да отваря вратата. Докато му викна да не я пипа - "уйде коня у ряката".
                Картинката беше само за снимка, макар че много не ми беше до това в момента... Вратата на земята, двама оцъклени полицаи гледат невярващо... Излизам в цялото си великолепие, ухаещ на пръст и ги питам, сега кой ще плаща ремонта.... Тая врата, викам, 35 години издържа и нищо и нямаше, малко по-внимателно не можахте ли...
                "Зимай си вратата и се махай от тука..."
                А, бяха ме спрели за превишена скорост.
                Приятно изкарване на празниците на всички, догодина, ако ми дойде вдъхновението още ще разказвам... И за Ицо, и за Мишо, и за Мицо...
                Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                  Случки с УАЗ... колкото искаш
                  Всички знаят, че уазките са живи... и с характер.
                  С моят Ицо (като го взех, беше на 33години - Христовата възраст) си се разбирахме чудесно. Взехме го от военните - двигателят беше 6+, ходовата част - всичко ново, обаче купето беше яко изгнило. Както и да е, един мрачен мухляв есенен ден карам фиданки. Задните седалки - сгънати, фиданките - плътно наредени до покрива, засипани с пръст, към 30000бр. Само шофьорската седалка и бастуните - свободни. Тъй, шофьорската врата - около пантите се крепи само на ръждата. Хич и не се пробвам да я отварям. Влизам през задна дясна, че скоро я бяхме заварявали. Вътре - влага, мирише на пръст... вентилацията на стандартния жип я знаете - основно от чергилото. От време на врене забърсвам предното стъкло отвътре с една гюдерийка, общо взето - карам по памет. И на Аспаруховият мост ме спират ченгетата. Искат документите. Отварям малкото джамче да ги подавам, оня тръгва да отваря вратата. Докато му викна да не я пипа - "уйде коня у ряката".
                  Картинката беше само за снимка, макар че много не ми беше до това в момента... Вратата на земята, двама оцъклени полицаи гледат невярващо... Излизам в цялото си великолепие, ухаещ на пръст и ги питам, сега кой ще плаща ремонта.... Тая врата, викам, 35 години издържа и нищо и нямаше, малко по-внимателно не можахте ли...
                  "Зимай си вратата и се махай от тука..."
                  А, бяха ме спрели за превишена скорост.
                  Приятно изкарване на празниците на всички, догодина, ако ми дойде вдъхновението още ще разказвам... И за Ицо, и за Мишо, и за Мицо...
                  Е ти си бил само за BTV- репортерите!!
                  Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Случките с Ицо ще ни бъдат интересни
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
                      Колега защо мислиш така!! Не всички са негодни за употреба!!
                      Е да колега по принцип винаги има и изключения. НО ПРИСЬВЕСТНО И ГРАМОТНО ОТНОШЕНИЕ КЬМ УАЗА ТОИ ТИ СЕ ОТПЛАЩА ВИНАГИ

Коментар

колега до сега никои не ме е разсмивал така но трябва малко уважение към техниката
                        0885 297985,мтел-Радо
                        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

колега добре ме разсмя с тази случка но трябва подръжка
                          0885 297985,мтел-Радо
                          0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X