Вижте вчера какво се случи на колегата
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Случка със уаз
Свий
X
-
До: Случка със уаз
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеИеТо кой знае колко е тропало и хлопало докато се е разколкачило
Шегата настрани
Коментар
-
Първоначално публикуван от finci75 Преглед на мнениеВъншния лагер беше на сол.
Коментар
-
Един ден надвечер ми звъни шофьора на мойта Газ69 и вика- ела да видиш тука нещо колелото се клати и трака. Бия си аз камшика да видя кво се клати. Приближавам отпред и виждам предно дясно стои странно изчекнато. Кофти му ъгъла нещо. Отивам като един компетентен и му викам. Къде гледаш, като не гледаш глух ли си? Развити са гайките на главината. Вадя крика, дигам и като дръпнах кулулото ми остана в ръцете.Гайките- стегнати, а лагерите на салата. Та, случва се.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
преди две години и на мен се случи.на патрола при 80 задно ляво го видях как излиза .излезе поне 80 сантима.точно на един завой преди смрачаване и мъгла.лагера леко виеше и накрая просто строши сепаратора и мина през гайката.
ама аз не съм правил подобни снимки.наредих наново ролките и така си се прибрах.без сепаратор.
интересно на полуоската нищо и нямаше от това излизане.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнениеАко не си глух и сляп на УАЗ това не може да се случи.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
По светлоотразителната жилетка разбрах,че е спрял.
Но според мен може и да не е жилетка.
Може да е като от тези на Формула 1 за подгряване на гумите.
Просто са я извадили / полуоската де /, за да не отидат на отсраняване на авария.
Не вярвам - в Енергото са най свестните монтьори.
А може и от приватизацията да са забравили чехите да им закупят болтове.only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеИ аз така мисля, ама нали знаеш-чужда п...а кости няма. Кво го интересува оня, нали няма да я прави той. Кой знае колко дена е тракала.Нещастници.
Коментар
-
Как са го счупили? Много просто - колата е служебна
Шефа вика : Айдиде - пари нЕма-действайтеНи шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар