Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Няколко въпроса преди покупка на 469 (КАТ и регистрация)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Няколко въпроса преди покупка на 469 (КАТ и регистрация)

Със сигурност ще я взема.Значи ходих и разпитвах в РПУ-то понеже тук нямаме КАТ, всички ме гледаха като натровени,сякаш за първи път чуваха за регистация на кола от военните. Един познат полицай каза че ще проучи въпроса и най късно утре ще ми каже със сигурност за какво точно става въпрос.В най лошия случай ще я отстъпя на братовчед ми,който също и точи зъби.Проблема е че след един "дребен" битов инцидент ще ми се наложи да правя доста сериозен ремонт в къщи и ако ще трябва да се купува още една финансово едва ли че успея. Щом ми кажат със сигурност как седят нещата веднага ще пиша тук.

Коментар

[quote=kalincho;136331]Със сигурност ще я взема.

Ако размислиш и решиш че не е за теб пусни я тук за продажбе. Поне
      ще отиде в някои който знае какво да прави с нея.

Коментар

Ей тоя калинчо бе... толко народ зариби с тая джипка за 750 лв. само чакаме като лешояди да се откаже и да се сборим за плячката..
        "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Ето как се развиха нещата - моя човек от РПУ-то излезе несериозен и не е питал може ли, не може ли, ако може как и ако не може защо. Едни майстори идваха и като ми казаха колко приблизително ще излезе ремонта у нас окончателно ме разубедиха да я купя - просто бюджета ми ще е до никаде ако я взема. Вчера дадах адреса на братовчеда и той отиде да я купува, с обещанието че щом оправи всичко покрай УАЗ-а ще мога да го ползвам като мой когато ми потрябва. За съжаление обстоятелствата се стекоха лошо но това няма да ме откаже, просто занапред щом стъпя финансово на крака пак ще търся нещо проходимо.Искам да благодаря на всички, който ме посъветваха и обърнаха внимание на въпроса ми.

Коментар

Първоначално публикуван от kalincho Преглед на мнение
            Ето как се развиха нещата - моя човек от РПУ-то излезе несериозен и не е питал може ли, не може ли, ако може как и ако не може защо. Едни майстори идваха и като ми казаха колко приблизително ще излезе ремонта у нас окончателно ме разубедиха да я купя - просто бюджета ми ще е до никаде ако я взема. Вчера дадах адреса на братовчеда и той отиде да я купува, с обещанието че щом оправи всичко покрай УАЗ-а ще мога да го ползвам като мой когато ми потрябва. За съжаление обстоятелствата се стекоха лошо но това няма да ме откаже, просто занапред щом стъпя финансово на крака пак ще търся нещо проходимо.Искам да благодаря на всички, който ме посъветваха и обърнаха внимание на въпроса ми.
            Поздравления, взел си вярното решение.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от kalincho Преглед на мнение
              Въпреки всичко трябваше да купиш УАЗика за тази цена е като подарък и когато имаш възможност щеше постепенно да си го стегнеш

Коментар

Абе хора,това УАЗ-ката не беше ли автомобил произведен за онези затворници в Сибир. Като си помисля за шофиране на такава НАКАЗАТЕЛНА техника и веднага си спомням за причинената ми травма на лявата капачка на крака от тежкия педал на съединителя.Пък като се замисля и другите неудобства като тесните врати направо не ми се мисли. Моя съвет е ако не си я взел още по добре не си и прави труда МНОГО СА ГАДНИ за управление,пък нищо че била евтина няма да загубиш много
                Последно редактирано от banjo; 17-03-07, 22:37.
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                  ....на лявата капачка на крака от тежкия педал на съединителя....
                  много си нежен, приятелю. не всички са като теб.
                  "..there is no substitute for cubic inches.."

Коментар

Много правилно УАЗа не е за нежни той е за истински мъже
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Сигурно и аз може да имам същите проблеми в кат с моита UAZI КАТО Я НАПРАВА

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                        Абе хора,това УАЗ-ката не беше ли автомобил произведен за онези затворници в Сибир. Като си помисля за шофиране на такава НАКАЗАТЕЛНА техника и веднага си спомням за причинената ми травма на лявата капачка на крака от тежкия педал на съединителя.Пък като се замисля и другите неудобства като тесните врати направо не ми се мисли. Моя съвет е ако не си я взел още по добре не си и прави труда МНОГО СА ГАДНИ за управление,пък нищо че била евтина няма да загубиш много
                        Все съм чувал изказвания, ама НАКАЗАТЕЛНА техника-браво Колега виждам, че "сте в час"

Колега, този форум е най-общо казано за обмен на информация, тук пишат много знаещи и можещи хора,които винаги имат какво да кажат или да дадат съвет,най вече когато някой е в нужда ,
                        така че подобни изказвания поне за мен.....
                        Последно редактирано от JC_Явор; 06-04-07, 02:10.
                        sigpic УАЗ-452

Коментар

А стига де! Какъв тежък педал? Глупости. Аз съм израсъл в УАЗка, сигурно за това не ми тежи. Какво и е неудобното, по-точно? Много уважавам и дефендер, ама първия път като го карах така мелнах спирачката вместо съединителя, че то не е за разправяне! Това между другото, всички си имат недостатъци, обаче чак капачката ! Сега ше кажеш, че и на ладата и е тежък волана - сравни тия машинарий с някои западни образци от същите години на измисляне и производство!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X