Здравейте колеги ! Интересува ме дали подлежи на ремонт водна помпа на уаз 469 разбити са лагерите по всяка вероятност .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подлежи ли на ремонт водна помпа на УАЗ
Свий
X
-
От: Подлежи ли на ремонт водна помпа на УАЗ
Напълно си прав колега! Често пъти като се ремонтира водната помпа пак протича.Първоначално публикуван от перко Преглед на мнениеВодната помпа подлежи на ремонт,но като си сметнеш труда и частите не е оправдано и по тази причина си купих нова на Фенокс за 30 лв...УАЗ 31512-Тото
Коментар
-
70Първоначално публикуван от Божидар Белев Преглед на мнениеКолега една нова водна помпа е в порядъка на от 35-40 лева.
Брей,те поефтинели бе колега!
Аз 2000 година я купих за 70 лв.
Ма след 4 години като пишеш пък може и да струва 17,50-20,00 леваМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Водна помпа за Уаз от магазина в Пловдив на Агроцентъра е 42 лв. за чугунена и 40 лв. за алуминиева инфото е от около 2 седмици аз си купих.За разлика от 2 лева по добрата е чугунената, подлежи на ремонт,продава се ремонтен комплект и си има гресьорка.Но за тези пари наистина не си заслужава да се ремонтира.Разбира се това не е решение , ако непременно държите да си я ремонтирате сам и ви носи съответно удовлетворение, както на повечето от нас ,така наречените уазкаджии.
Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар