Здравейте колеги ! Интересува ме дали подлежи на ремонт водна помпа на уаз 469 разбити са лагерите по всяка вероятност .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подлежи ли на ремонт водна помпа на УАЗ
Свий
X
-
От: Подлежи ли на ремонт водна помпа на УАЗ
Първоначално публикуван от перко Преглед на мнениеВодната помпа подлежи на ремонт,но като си сметнеш труда и частите не е оправдано и по тази причина си купих нова на Фенокс за 30 лв...УАЗ 31512-Тото
Коментар
-
Първоначално публикуван от Божидар Белев Преглед на мнениеКолега една нова водна помпа е в порядъка на от 35-40 лева.
Брей,те поефтинели бе колега!
Аз 2000 година я купих за 70 лв.
Ма след 4 години като пишеш пък може и да струва 17,50-20,00 леваМБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Водна помпа за Уаз от магазина в Пловдив на Агроцентъра е 42 лв. за чугунена и 40 лв. за алуминиева инфото е от около 2 седмици аз си купих.За разлика от 2 лева по добрата е чугунената, подлежи на ремонт,продава се ремонтен комплект и си има гресьорка.Но за тези пари наистина не си заслужава да се ремонтира.Разбира се това не е решение , ако непременно държите да си я ремонтирате сам и ви носи съответно удовлетворение, както на повечето от нас ,така наречените уазкаджии.
Поздрави.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар