Значи така наречения от мен ограничител за завиване. На дясната ми гума липсваше и скъсах поулоска и новата излезе от съчмите но слава богу сложих я и изглежда като си е нова (карах на сняг и не-можа да се нарани) свалих левия ограничител Който по мой късмет Българските военни не са свалили дадох го на един стругар да направи дубликат и той ми направи без болт че по-средата дали ще навреди без или трябва да го доизмислям да му слагам?

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Допитване относно ограничителя за завиването

Свий

X
- 

До: Допитване относно Уаз 469б- окачване

Да, мойте съм ги развил докрай-да свива най-малко,по-добре маневра
 отколкото полуоска    
 Коментар
- 

Няма смисъл да късам постоянно и да вада карета .. руснака го изчислил трябва си а Само да попитам стругаря ми каза че няма смисъл да пробивам да слагам болт. бил измeрил точно трябва ли да правя точка както казва колегатаПървоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнениеДа, мойте съм ги развил докрай-да свива най-малко,по-добре маневра
 отколкото полуоска   Последно редактирано от kyrsor; 25-03-10, 21:48.[SIGPIC][/SIGPIC] Последно редактирано от kyrsor; 25-03-10, 21:48.[SIGPIC][/SIGPIC]
 Коментар
- 

Да ето на схемата Когато отидох в магазин за Уаз човека вика ти сам ли си го направил и аз му обясних нали къде седи и така отвори книгата и вика за тия 12г дето продавам части такава не бях виждал.. и ми вика само някъде 2ра рака. и аз реших да си направаПървоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеАбе то с тези болтове нали се ограничаваше колко да свива, помалко или повече.[SIGPIC][/SIGPIC]
 Коментар
- 

Абе що ми се струва,че болта и контрагайката са на главината а като завиеш главата на болта трябва да упре в тази планка-нали така...
 Коментар
- 

Така е Дани. Болта и контра гайката са на сферата.Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнениеАбе що ми се струва,че болта и контрагайката са на главината а като завиеш главата на болта трябва да упре в тази планка-нали така...ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
 Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар