Значи така наречения от мен ограничител за завиване. На дясната ми гума липсваше и скъсах поулоска и новата излезе от съчмите но слава богу сложих я и изглежда като си е нова (карах на сняг и не-можа да се нарани) свалих левия ограничител Който по мой късмет Българските военни не са свалили дадох го на един стругар да направи дубликат и той ми направи без болт че по-средата дали ще навреди без или трябва да го доизмислям да му слагам?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допитване относно ограничителя за завиването
Свий
X
-
До: Допитване относно Уаз 469б- окачване
Да, мойте съм ги развил докрай-да свива най-малко,по-добре маневра
отколкото полуоска
Коментар
-
Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнениеДа, мойте съм ги развил докрай-да свива най-малко,по-добре маневра
отколкото полуоскаПоследно редактирано от kyrsor; 25-03-10, 20:48.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеАбе то с тези болтове нали се ограничаваше колко да свива, помалко или повече.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Абе що ми се струва,че болта и контрагайката са на главината а като завиеш главата на болта трябва да упре в тази планка-нали така...
Коментар
-
Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнениеАбе що ми се струва,че болта и контрагайката са на главината а като завиеш главата на болта трябва да упре в тази планка-нали така...ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар