Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект РУСКИ МУСКУЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проект РУСКИ МУСКУЛ

Спомнете си първото изречение на темата на човека:
    Хванал съм се да сменя фейса на уаза.
    А непише нещо от сорта "направа на супертраялна джипка" има разлика май.
    А за тунинга по принцип темата е в същия раздел.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=74756
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Нови ресьори като се вземат при тежко каране се изпаянтват за отрицателно време. Незнам на какво се дължи това. Шпрегването не е вариант ефекта му е кратковременне и в първия месец не може да се кара-така друса.

С подлагането на лист става много твърдо и пак отскача вместо да се кърши. Аз съм подлагал отпред 1 но имам по тежка муцуна и за сега не го забелявам тоя момент при мен.

Рязането е задължително с по големи гуми защото иначе се режат гумите,и се ограничават ходовете като се удрят в калниците.

Номера с подложката и ресьора го изхвърлих на второто каране по наще дерета. Джипа почна да се килка осезаемо. Бях подложил 4 см.

Сега съм с на Йори обиците мисля че бяхам с 4-5 см по дълги и да кажа че съм доста по доволен от колото с подлагането. По натам мисля да ги комбинирам и подложка и дълги обици да видя какво ще стане. А някога си мисля и да пробвам от тия сгъващите се обици.
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Спомнете си първото изречение на темата на човека:

А ти виж заглавието

Коментар

4-5см. по дълги обици дават лифт наполовина. Тоест 2,5см. максимум. С 2см. подложка се ядва.
          Най големия проблем на много дългите обици е че "орът". Като ги ударим яко, връщат моста с удар към раздатката.
          Както и да е, мен не ме кефят.

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
            А ти виж заглавието
            С тебе, точно на тоя ден, нема да се карам!

Мисълта ми беше друга... да не се отклонявате ненужно точно в тая тема
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
              С тебе, точно на тоя ден, нема да се карам!

Мисълта ми беше друга... да не се отклонявате ненужно точно в тая тема

Аре и ти си готов за модератор

Коментар

Аз съм с около 3,5 см. подложки между ресьорите и моста и до момента не съм забелязал някакви негативи. Взех и нови ресьори и за около половин година не особено хард каране и още толкова почти некаране са се изправили почти напълно. Явно тази стомана и онази отпреди години има съществени разлики. Освен това и след подстригване на калниците, гуми 33'' понякога опират в тях, а по-нататъчно подрязване според мен обезобразява машината. Затова смятам да подложа 4 см. подложки над държачите на обеците и още около 2 см. под купето. Дългите обеци може и да са адекватно решение, но за мен освен заораването са и малко по-неестетично решение. Няма смисъл да се отричат определени решения. Всички са правени и пробвани през годините от братушките и явно всички работят. От там насетне е въпрос на вкус и компромиси.
                LZ1GYY
                0898 436 956

Коментар

Колеги,според мен ресорите трябва да са колкото се може по меки,и в покой да са почти изправени за да има моста колкото се може по-голям ход и нагоре и надолу-ако подложим листове окачването се втвърдява и
                  намалява проходимоста,ако греша поправете ме
                  няма начин да няма начин
                  http://album.bg/offroad_
                  0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
                    Колеги,според мен ресорите трябва да са колкото се може по меки,и в покой да са почти изправени за да има моста колкото се може по-голям ход и нагоре и надолу-ако подложим листове окачването се втвърдява и
                    намалява проходимоста,ако греша поправете ме
                    аз мисля че колегата е напълно прав при мен окачването е съвсем друго (няма люлки) уаза е 452 Преди да монтирам новите ресьори на едни неравности минавах без проблем сега с новите минавам малко по-трудно но пък не закачат гумите в купето
                    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Не бях отварял форума 4-5дена защтото бях на състезание по силов трибой, другата моя страст. Благодаря за съветите,значи аз преди това съм повдигал м/у мост и окачване, обеците са по големи с 5 см. леко изрязах калници, но ми нарязаха гумите, за това сега подлагах и на купето.А по принцип карам здраво не го жаля, и мисля все по хард да карам. Ще търся и блокажи да слагам, ама ще видя каKви има че ми е много мътна тази тема ,защото чета и нищо не мога да разбера за тези уазки. Даже като видях темата за уаз с мостове от нисан и се замислих за това. Взел съм амортисьори от газ53 мисля и тях да слагам.
                      Последно редактирано от Pursie; 01-04-10, 17:50.

Коментар

Мисли и за карданите с всяко повдигане на джипа увеличаваш разстоянието между моста и раздатката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X