Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проект РУСКИ МУСКУЛ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проект РУСКИ МУСКУЛ

Хванал съм се да сменя фейса на уаза.За това отварям тема за да ви информирам какви ги върша,като се надявам ако правя нещо грешно да ми се карате.За това че всичко го има написано в форума знам, ама само с четене не става трябва и акъл.Защтото четох четох и започнах. Започнах с подлагането м/у рама и купе,като от преди това съм правил мостове-рама.Следва изрязване на калници и прагове .Имам една идея да слагам двигател от Ланча 2.5TDI ,незнам дали са надежни.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.Приемам идеи всякакви.
    Прикачени файлове

До: Проект РУСКИ МУСКУЛ

Май ще си първия тук, правил боди лифт на УАЗ!
    Що го правиш това недоразумение?

Коментар

Нито ще е първия, нито е недоразумение, просто в някои ситуации не е нужно.
      Щом му се занимава нека прави.
      С кое купе си за да ти кажа къде после ще имаш проблеми при повече от 3-4см повдигане.
      Двигателя не го коментирам, но мускул се прави с повече от 4-6 бутала.
      Успех!
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Немога да разбера за номера на копето,в талона пише уаз469.За боди лифта пробваме.

Коментар

Всичко добре правите ,ама защо си съсипвате хубавите анцузи
          Айде преоблечете се де
          А на уаза подлагане му не трябва,пали шлайфа и режи смело,като повдигаш,повдигаш и центъра на тежеста.....давай,успех....
          няма начин да няма начин
          http://album.bg/offroad_
          0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
            Всичко добре правите ,ама защо си съсипвате хубавите анцузи
            Айде преоблечете се де
            А на уаза подлагане му не трябва,пали шлайфа и режи смело,като повдигаш,повдигаш и центъра на тежеста.....давай,успех....
            Е как да му не трябва, по го издокарва на визия, но само до тук.

Прав е Дани вземете поорежете, праговете и малко калниците и ще придобие визия, не че сега я няма де.
            С тези тампони повдигате центъра на тежеста но дифа си е пак там където ще си оре както преди.
            "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
              С тези тампони повдигате центъра на тежеста но дифа си е пак там където ще си оре както преди.
              освен с гуми с нищо друго не можеш да го вдигнеш дифа
              Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

A За да качиш по големи гуми, за да не е там където си е бил и да оре като преди, пак да повдигневш центъра на тежестта, без да закачат и да разпердушиниш грайфера (отзад при товар 33ките опират), трябва такова повдигане или едно доста по сложно.

освен с гуми с нищо друго не можеш да го вдигнеш дифа
                Не си прав, май изпускаш че ние обикновенните имаме още едно предимство - да станеме като тебе
                Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

няма лошо вдигай,само малко повече ще се люлее,като гледам дебелината на тампоните5см.ще трябва да изрежеш по голяма дупка за скоростния лост,тези работи тампони лиса, меки или твърди

Коментар

Ми да люлей,той на магистрала сигурно няма много да се качва.

Коментар

Ако и на страничен наклон няма да ходи тогава няма проблем-
                      подлагайте смело.

Коментар

Според мен слагайте по дълги обеци на ресорите, тракторни гуми (или други по агресивни в зависимост на какъв терен ще се кара), хубави амортесьори и туй то на Уаза само газ.
                        Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
                          Според мен слагайте по дълги обеци на ресорите...
                          Toва е следващото по значимост недоразумение, след боди лифта!

Коментар

Защо и кое е правилното решение????
                            Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
                              Защо и кое е правилното решение????
                              Най правилно е да заменим уморените ресьори, ако трябва с усилени. Бюджетния вариант е шпренгване и подлагане на допълнителен лист.
                              Разширяване с минусови джанти и рязане на веждите. Ако и това не стига, подлагаме между моста и ресьора.
                              Минал съм по тоя път. Тогава нямаше кой да ми каже че това е глупост. Затова сега обаждам.
                              Учудвам се че Ти ме питаш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X