Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съединител на УАЗ

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
    Така да, тогава пусни една обява тук и си купи някой втора употреба за 15-20 лв. и си готов.
    Едва ли този който купя втора употреба, ще се различава кой знае колко от моя като състояние, а за тези пари ще ми го престържат !

Коментар

Първоначално публикуван от kyrsor Преглед на мнение
      Днес свалих скоростната кутия и лагера е 1към1 със на волгата
      На снимката там ще видиш отляво е стария от дясно новия
      Възможно е, муфата не става, по малка и е дупката понеже волговата ос е по тънка, но самия лагер може и да е същия.

Успех.
      "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

24-ковите нестават.
        Челосай само маховика от към съединителя да се поизправи и не се занимавай с баланси и други операции.
        Правил съм няколко така и става, нищо не се нарушава, свали ли се малко, колкото да се изравни.
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
          24-ковите нестават.
          Челосай само маховика от към съединителя да се поизправи и не се занимавай с баланси и други операции.
          Правил съм няколко така и става, нищо не се нарушава, свали ли се малко, колкото да се изравни.
          Най-смисления отговор досега.

Ник я кажи на кой модел мерцедес бус шлиците на съединителя са като на УАЗ и диаметъра е 230мм?
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

На МБ-200-д,шлиците са като на волговия феродов диск.Волговия лагер е с много по-малка фтулка и не става на Уазовата Ск.ОТ старите СК-тройките,като на Газ-69 стават и на Уаз,но от 24 -не.Поткрепям НИК,само челосай диска и не се занимавай с глупости.

Коментар

.Поткрепям НИК,само челосай диска и не се занимавай с глупости.[/QUOTE]

Така и смятам да направя , благодаря ви за мненията .

Коментар

Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнение
                Възможно е, муфата не става, по малка и е дупката понеже волговата ос е по тънка, но самия лагер може и да е същия.

Успех.
                Мерси колега сам видя снимките татко казва че са от волга а дали е така не знам :–)
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

От старата Волга с трите скорости са еднакви с тази на Уаза.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    От старата Волга с трите скорости са еднакви с тази на Уаза.
                    Да същата волга интересното е че Феродович диск. на съдеинителя нестава по голям а имам два чисто нови оргинални

Оффтопик.Абе с две думи много части имам за Волга и 2 двигателя на части за нея хвана си сглобя една само копе нямам.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Съединител,от Уаз не може да сложиш на Волгов мотор щото на Волгата маховика е по-малък и отам и кожуха е по-малък и нестава на притискателния диск .

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Съединител,от Уаз не може да сложиш на Волгов мотор щото на Волгата маховика е по-малък и отам и кожуха е по-малък и нестава на притискателния диск .
                        Така е, но.....
                        Съединителя на УАЗ е 250 мм., на Волга ГАЗ 24 е 230мм, но на двигател ГАЗ 24 след като се разпробие маховика на кординат, може да се сложи притискателен от УАЗ и съответно уазов феродов диск 250 мм.

Това ми се струва добър вариант, първо се слага по-здрав феродов диск /заменя се жуковия/ и второ се слага още някое килце на маховика, цялата работа е да се сложи волгов 24 мотор на УАЗ.

Коментар

Незнам дали тукмуе мястото за тоия въпрос . Имам УАЗ-459-Буханка и искам да и монтирам хидравличен съединител. Гледах на поновия модел но тои е монтиран на мястото на спирачната помпа на стария модел. Моля даите ми предложения благодаря предварително?

Коментар

Първоначално публикуван от italiqneca82 Преглед на мнение
                            Незнам дали тукмуе мястото за тоия въпрос . Имам УАЗ-459-Буханка и искам да и монтирам хидравличен съединител. Гледах на поновия модел но тои е монтиран на мястото на спирачната помпа на стария модел. Моля даите ми предложения благодаря предварително?
                            За да монтираш хидравличен съединител на Буханката трябва да смениш старите педали с педали и конзолите за захващането им с тези от по новия модел. На мястото на твоята спирачна помпа се слага помпата на съединителя, а спирачната помпа отива отпред при решетката. Мисля, че имам такива педали и конзолите за захващането им.
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Драго, става и без смяна на педалите
                              Ако намеря снимките довечера ще кача

italiqneca82, Старата "буханка" е УАЗ 452 другия път да знаеш да не ти се чудат по магазините като искаш нещо!
                              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                                Драго, става и без смяна на педалите
                                Ако намеря снимките довечера ще кача

Колеге намерили снимките интересно мие как става
                                Последно редактирано от Жоро Донечки; 23-04-10, 20:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X