Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциали за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Диференциали за УАЗ

На мен ми донесоха две касети от Русия (преди около година и половина) за УАЗ, самблокиращи до 80% и ми излязоха по 500лв парчето. Мисля, че е коментирана тази тема...

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
    БТР-ова касета при нас върви около 300лв.Уазкова още не съм видял,но казват че можеш да ги различиш,само ако са разглобени пред теб.Не говоря за квайфовелите касети,а за палцовите от БТР.
    Единствената разлика е ъгълът на палците.
    Последно редактирано от Сашо Пунчев; 19-04-10, 23:44.

Коментар

един мой приятел ми показа някакви нови касети вътре има само съчми .които се търкалят по спираловиден улеи върху муфа в която влиза полуоската .разбира се само схематично защото е в русия .и цената им беше хиляди рубли .но колко ще излезе в наши пари не знам .някой виждал ли е такъв вид тук да е поставян

Коментар

Първоначално публикуван от spas spasov Преглед на мнение
        един мой приятел ми показа някакви нови касети вътре има само съчми .които се търкалят по спираловиден улеи върху муфа в която влиза полуоската .разбира се само схематично защото е в русия .и цената им беше хиляди рубли .но колко ще излезе в наши пари не знам .някой виждал ли е такъв вид тук да е поставян
        Колега сто рубли са около четири лева,а в bloksport.ru има сто процентов блокаж комплект за 17 000 рубли,не знам колко ще е доставката ,но на мен ми се вижда по добре от бтр касета втора уотреба за 500лв.
        няма начин да няма начин
        http://album.bg/offroad_
        0878 613 163

Коментар

Принудителен блокаж излиза между 1000 - 1300 лв.

И за да не преповтаряме вече казани неща, има ги и винтовите:
          Видове блокажи за УАЗ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X