Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциали за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Диференциали за УАЗ

Aбе ,че няма 7 няма а колегата Спас какво да прави като му трябва 6
    няма начин да няма начин
    http://album.bg/offroad_
    0878 613 163

Коментар

ми ще търся някъде да ги направят 6 по41 .а на снимката съм показал с 9 и 10 зъба на пиньона надявам се в най скоро време да покажа че има със 7 .моста съм го намерил само чакам собственика да кандиса да го продаде заедно с нисата и при разглобяването ще снимам .

Коментар

Първоначално публикуван от spas spasov Преглед на мнение
        ми ще търся някъде да ги направят 6 по41 .а на снимката съм показал с 9 и 10 зъба на пиньона надявам се в най скоро време да покажа че има със 7 .моста съм го намерил само чакам собственика да кандиса да го продаде заедно с нисата и при разглобяването ще снимам .
        Ще чакаме снимките.
        ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
        Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

И аз съм виждал 7 на 41 но не мога ди ги побера на касетата.
          Един път се мъчихме. То се оказа че сме сбъркали и трябва да ги сложим на ЗИЛ.
          Майтап де.
          Не го приемайте като спам.

Но искам да видя снимки.
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Спасе,ако приемем, че се изработи пиньон 6 зъба,нали знаеш,че ще ляга на много малка площ върху короната и този модел който сега с теб си измисляме ще е най -чупливия за всички времена
            А това с мотора от голф-надявам се че е шега,той е слаб и за нива а ти искаш на уаз да го слагаш
            няма начин да няма начин
            0878 613 163

Коментар

Първоначално публикуван от dany.1 Преглед на мнение
              Спасе,ако приемем, че се изработи пиньон 6 зъба,нали знаеш,че ще ляга на много малка площ върху короната и този модел който сега с теб си измисляме ще е най -чупливия за всички времена
              А това с мотора от голф-надявам се че е шега,той е слаб и за нива а ти искаш на уаз да го слагаш

За това са измислени редукторните мостове, иначе за да намаляваш пинйона трябва зъбите да са по по дребни и повече.

Имаше теми за преработка на мостовете като се слагат самоделни редуктори и освен предавателното число се повдига клиренса, имаше и тема за по-голямо зъбно в раздатката което също го прави по бавен но това с пинйонаспоред мен е несериозно.

А нали знаеш, че от голфа по бърза кола няма?
              "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Имаммост от Ниса ,и е разглобен но е 8х41.Де да имаше 7х 41.Соти прави във Враца по-големи корони за редукторните мостове на Кията.

Коментар

Зъбите ще са яки,но диаметъра на пиньона ще е по-малък и затова ще ляга на по-малка площ.
                  Комшията ми има ланча 1.9 турбо 90 коня,дава я цялата за 350 лева
                  помисли мотора е добър а и е много по лесно да спреш колата и джипа в гаража и да прехвърляш от едното на другото
                  няма начин да няма начин
                  0878 613 163

Коментар

При Газ 53 бензиновия диференциал е 6--на 41.Дизеловия вариант „много рядък“7..на 41.Аз карам с 6 на 41 и ползвам предимствата в калта вървиш като танк с пет тона боклукс бързия диф пазиш се от калта и на дълго си 10 на стои това пет тонен камионГовориме за великия двигател Перкинс
                    К мирной жизни не пригоден.
                    Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                    ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ами тия касети кадето са от БТР те какви са ? колко зъба са ? И стават ли на уаза без преработка?
                      Последно редактирано от Pursie; 10-04-10, 17:06.

Коментар

Първоначално публикуван от italiqneca82 Преглед на мнение
                        Ами тия касети кадето са от БТР те какви са ? колко зъба са ? И стават ли на уаза без преработка?
                        Да стават на УАЗа без преработка.

Коментар

Касетите идват без зъби (корони) - ти какви ще сложиш е друг въпрос. Ако говорим за БТРските самоблокиращи касети (не знам просто други има ли) преправянето е разпробиването на отворите на касетата - от 10 ма 12 мм. Такива има и за УАЗ, не само за БТР.

Коментар

Благодаря. Щштом си има уазкова.А някаква цена знае/ли/са?
                            Последно редактирано от Жоро Донечки; 23-04-10, 00:01.

Коментар

Благодаря. Штом си има уазкова.А някаква цена знаелиса?
                              На оригиналната касета няма да ти хареса цената-повярвай ми!
                              0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

БТР-ова касета при нас върви около 300лв.Уазкова още не съм видял,но казват че можеш да ги различиш,само ако са разглобени пред теб.Не говоря за квайфовелите касети,а за палцовите от БТР.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X