интересува ме стартерите за УАЗ до колко са взаимо заменяеми.Имам УАЗ 452 който не иска да върти и само издава странни звуци.Бендикса е нов,но аз го купих с този проблем и си мисля възможно ли е да му е сложен друг стартер.Маховика изглежда добре.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стартер за УАЗ
Свий
X
-
До: стартер за УАЗ
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеВсички са взаимнозаменяеми.Стават още от Москвич,Волга ,и Газ-53 с малко преработка."Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди
Коментар
-
Първоначално публикуван от yordan_6opov Преглед на мнениеинтересува ме стартерите за УАЗ до колко са взаимо заменяеми.Имам УАЗ 452 който не иска да върти и само издава странни звуци.Бендикса е нов,но аз го купих с този проблем и си мисля възможно ли е да му е сложен друг стартер.Маховика изглежда добре.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение.....Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеДраго, тези по нови Москвичови да не са по малките като размер от старите, дето са по по-новите двигатели (421,410, 402)ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеНики, същия стартер е на новия Москвич и този на по новите УАЗови двигатели само, че на Москвича има малка разлика в главата или муцуната но става без преправяне.
Коментар
-
Понеже УАЗ-а не е лично мой, а е на един клуб по екстремни спортове и ми дават зор да го оправям днес мисля да го вкарвам в гараж и да огледам още веднъж маховика и ако се наложи да го сменя.Но хич не ми се разправя с това.Надявам се да мина метър но слагах и чисто нов стартер и пак същото дередже
Коментар
-
Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнениеНики, същия стартер е на новия Москвич и този на по новите УАЗови двигатели само, че на Москвича има малка разлика в главата или муцуната но става без преправяне.Когато човек говори истината - не се налага да лъже!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнениеМоже да се наложи малко намеса с ъглошлайфа.ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
Коментар
-
До: Стартер за УАЗ
Проблема е отсранен.Оказа се, че липсват 4 болта които крепят кожуха на маховика към блока.Заради това, че ги нямаше стартера съвсем леко допираше маховика.Страшно занемарена работа.Скоростите също бяха пред изпадане.Сега УАЗ-а е добре, но идните дни ще се тества в гората да го видим.Целта му ще е да изкарва колоездачи по златишки проход за да се спускаме по пътеките надолу.
Коментар
-
До: Стартер за УАЗ
Първоначално публикуван от yordan_6opov Преглед на мнениеПроблема е отсранен.Оказа се, че липсват 4 болта които крепят кожуха на маховика към блока.Заради това, че ги нямаше стартера съвсем леко допираше маховика.Страшно занемарена работа.Скоростите също бяха пред изпадане.Сега УАЗ-а е добре, но идните дни ще се тества в гората да го видим.Целта му ще е да изкарва колоездачи по златишки проход за да се спускаме по пътеките надолу.[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар