Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачна помпа(долна) за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спирачна помпа УАЗ

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
    Село Горски извор, обл.Хасково, тел. 0888248480 .

Работят с куриер
    Мерси много колега ! Свърши ми страхотна услуга

Коментар

Крачна спирачка "помпа" Уаз469б

Здравейте, проблем имам със спирачките от много време. Помпата е стара работеше на косъм сега вече е много зле, когато напомпам хваща махам си крака от педала и за 3 секунди натискам и пак пада 100 пъти махах въздух от тръбичките, няма въздух и в нея махах. Май си иска нова може ли някой да ми покаже схема?
      Последно редактирано от Pursie; 05-04-10, 21:32.
      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

До: Крачна спирачка "помпа" Уаз469б

Приятелче а дали имаш спирачна течност в казанчето ако има може да са заминали "гумичките" на помпата те се продават отделно и струват не повече от 5лв
        Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Мерси нямам си никаква идея каква и е системата затова исках нещо като скица и.. гумички викаш то нова е 70 лв аз имам парите.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от kyrsor Преглед на мнение
            Мерси нямам си никаква идея каква и е системата затова исках нещо като скица и.. гумички викаш то нова е 70 лв аз имам парите.
            Здрасти колега от софиА. Гумичките са 2-3 лева. Сменят се за час-два.
            Успех.

Коментар

По добре си купи нова помпа. Ако на старата ти помпа маншона отпред е бил скъсан или е бил без скобата която го държи и да смениш гумичките пак ще тече. Регулирал ли си накладките с ексцентриците преди това?
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Защо не се постараеш повече в правописа? Правилно написан пост е един вид уважение към всеки който ще си направи труда да го прочете или пък да ти отговори.

Сега на въпроса, има ремонтни комплекти за спирачна помпа съдържащи гумички, буталце и клапанче, но ако е износена помпата от вътре нищо не помага, след време пак протича. По добре я смени с нова и се моли тя да е читава.
                Тук в каталога за 469 ще намериш картинка:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=10541
                Успех.
                "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

На мен преди около 3-4 месеца ми изпадна щифта на педала на спирачката и ми изчезнаха спирачките а бях в гората и Уазката беше пълна с дърва а наклона голям та малко се поизпотих докато слязох Опитай да смениш гумичките на моята 3-4 пъти сменяхме докато ги уцелим и от 1-2 години няма ядове Успех

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                    На мен преди около 3-4 месеца ми изпадна щифта на педала на спирачката и ми изчезнаха спирачките а бях в гората и Уазката беше пълна с дърва а наклона голям та малко се поизпотих докато слязох Опитай да смениш гумичките на моята 3-4 пъти сменяхме докато ги уцелим и от 1-2 години няма ядове Успех
                    Решил съм направо нова 70 лв е само модел не знам вие?
                    [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колега,невярвам 70лв.да са ти в повече,смени гумичките като преди тово с дребна шкурка зачисти отвътре помпата малко,за да обереш донякъде елипсата която се образува от буталцето и не се набутвай.Ремонта е елементарен и струва 3лв.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                        Колега,невярвам 70лв.да са ти в повече,смени гумичките като преди тово с дребна шкурка зачисти отвътре помпата малко,за да обереш донякъде елипсата която се образува от буталцето и не се набутвай.Ремонта е елементарен и струва 3лв.
                        напълно поткрепям колегата аз не обичам да слагам нови части на моя уаз гледам всичко да е от "старата школа" опитай да смениш гумичките вместо да си даваш парите

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          Благодаря за съвета колега но вече 2 или 3 пъти е ходила на ремонт. така ми казаха стара е според мен си плаче за ново а преди да се повреди ловеше ама не както трябва. вярно много хора казват сложи му със серво. не се ядосвай ама разхода ми пада с тая помпа като спускам си я изключвам и помпата си държи ...
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Колега,проблема на тези помпи е че след продължителна експлоатация,се получава малка елипса вътре.Затова свалия сам леко я почисти с шкурка вътре равномерно смени преди всичко буталцето и другите неща и помпата не може дане работи.Ремонта е елементарен и го направи сам за да не претупа някой работата.ако си обрал с ексцентриците луфта на спирачките и имаш наклатки и добре движещисе спирачни буталца на апаратите не можеш да не нямаш спирачки.Това е работа за два дни -дори 3 ако не си даваш зор и разглобиш всичко.

Коментар

Колега сложи си нова спирачна помпа без серово , за да можеш спокойно да се търкаляш по наклоните .

Коментар

Колеги моята уазка е с най-стария модел спирачна помпа и спира по-добре от автомобила ми педал си има без да помпаш опитай да смениш гумичките ако не си прежалил парите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X