Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спирачна помпа(долна) за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спирачна помпа(долна) за УАЗ

Смених на два пъти гумички на помпата и тя след време протичя, явно си изка нова, та въпроса ми е колко парички е нова,ства въпрос за УАЗ с долни педали?
    Интересува ме и продават ли се листове за ресори но не главния а другите допълнителните?
    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

До: Спирачна помпа

Нова е около 45лв, но поне аз на които съм попадал и те протичат след толкова време
    Мисля че имаше листове при "Старците" на бул. Сливница и Габрово (за София става въпрос)
    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Цената е горе-долу тази дето кзва колегата. Важното е каква ти е помпата. Понеже казваш че си със долни педали, ако си с оригиналната помпа, то тя е най вероятно еднокръгова. Почти съм сигурен че няма да намериш такава по магазините и затова ще трябва да си поиграеш и да сложиш двукръгова помпа. Имаш алтернатива да сменяш гумички. Успех
      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
        Понеже казваш че си със долни педали, ако си с оригиналната помпа, то тя е най вероятно еднокръгова. Почти съм сигурен че няма да намериш такава по магазините
        Намират се все още.

Коментар

Ще купувам нова, дано случа на читава помпа.
          Наскоро на вторични суровини намерих нови ресори предни.
          Смаската си е по тях и аз взех два за по 2.5 лв. и понеже имам една нова пачка предна в склада мисля ако мога да сглобя още една и да сложа нови ресори отпред понеже моите са малко правички. Затова питам за допълнителми листове.
          След това ми дойде идеята, че ако бях взел още основни листове и ги нарежех по размер на другата пачка щях да имам още една нова пачка ресори за 20 лв. но вече е късно.
          "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Ако сложите допълнителни листове на старите ефекта ще е отрицателен (по твърдо возене и никакво изправяне) а ако сложиш на новите пак ще има по твърдо возене
            Помпи има почти навсякъде, системата си е еднокръгова
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Спирачна помпа(долна) за УАЗ

Здравейте на всички,
              днес спирачната помпа на ловната ни Уаз-ка тотално отказа и сеганяма абсолютно никакви спирачки. Тъй като е от по-стария модел (незнам точно кой) спирачната помпа е отдоло, а този вид помпи много трудно се намират. Искам да попитам знае ли някои от къде мога да намеря независимо дали е нова или втора употреба.
              Мерси предварително.

Коментар

До: Спирачна помпа УАЗ

Старите имаш в предвит еднокръговите, в Самоков в магазина вуйчо ми си купи такъв модел. Ама за парите не съм сигурен ще те излъжа, ако искаш утре мога да го попитам...
                [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Какво и отказа? Не става ли с нови гумички?

Коментар

Какъв е смисълът да си играе и да рискува с нови гумички, при положение, че нова "помпа" е примерно 50 +/- 10 лв.
                    Те обикновено протичат, защото вътре вместо спирачна течност има абразивна гняс, и тъй като главния спирачен цилиндър е най-ниска точка, се събира именно там, като износва повърхността му. Две на ръка са язвите от корозията поради попаднала или абсорбирана от въздуха вода.
                    Не бих се учудил ако течността е оригиналната.
                    С "Фармахим" - непобедим
                    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                      Какъв е смисълът да си играе и да рискува с нови гумички, при положение, че нова "помпа" е примерно 50 +/- 10 лв.
                      Те обикновено протичат, защото вътре вместо спирачна течност има абразивна гняс, и тъй като главния спирачен цилиндър е най-ниска точка, се събира именно там, като износва повърхността му. Две на ръка са язвите от корозията поради попаднала или абсорбирана от въздуха вода.
                      Не бих се учудил ако течността е оригиналната.
                      По тази логика: сменяй автомобила, че е по-лесно.
                      Какво пречи да се погледне за какво става въпрос?

Коментар

Гумичките струват-2.80,пробвай с тях първо.Понякога,вследствие на износването буталото ,износва помпата,цилиндрично и никакви гумички,не помагат,тогав а-49лв и нова помпа.

Коментар

В повечето случаи пък от утайките в системата, които попадат м/у буталцето и цилиндъра, последният се надрасква и пак с гумички не става. Същото важи и за язвите от корозия. Поне такива са моите наблюдения.

Мога да препоръчам гумичките, които не са на бройка, та да ги вадят от разни кашони и сандъци, ами са вакуумирани в релефно найлонче, комплект с клапана. Ако все пак цилиндърът е годен за ремонт.
                          С "Фармахим" - непобедим
                          Дизел - само дънки!

Коментар

Искам да взема нова помпа. Тази не става вече. Ако ме насочите към телефон или магазин ще съм ви много благодарен

Коментар

Първоначално публикуван от kriko Преглед на мнение
                              Искам да взема нова помпа. Тази не става вече. Ако ме насочите към телефон или магазин ще съм ви много благодарен
                              Село Горски извор, обл.Хасково, тел. 0888248480 .

Работят с куриер
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X