Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как и защо е измислен УАЗ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как и защо е измислен УАЗ?

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
    "Запаса от здравина който конструктивно е заложен е 800% !"

Това ми стана интересно... не съм виждал автомобил на който да се чупи така лесно диферинциал.

Зависи кой го кара.... И Джуган в ръцете на некъдърник би било куп непотребно желязо!Имам познат,на който и БТР да дадеш-и на него ще сре.

Коментар

....их ма, все ще се намери някой дървен философ, бяхме 10 транспортни уазки в гаража, как една не оцеля, как един "свестен" шофьор не им се падна, как монтьорът не каза на някой от нас, че бил виновен....

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Е в армията нали ги смениха с гейвагени? Къв е резултата? Освен че Балканстар скоро ще стане по-голям данъкоплатец от Лукойл?
      ............за кояето не знам, не знам! ))
      Последно редактирано от Танасе; 21-10-09, 13:34.
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Дървени философи верно много, а и дървени майстори колкото щеш!

Коментар

Е в армията нали ги смениха с гейвагени? Къв е резултата? Освен че Балканстар скоро ще стане по-голям данъкоплатец от Лукойл?

Коментар

УАЗ се троши. Троши се свирепо. За това също си има икономическа обосновка. Ключът е в запаса по здравина и - за добро или лошо - не е 800%. Характерното за Русия непостоянно качество също допринася.

Като е служебен ситуацията става "олеле". Това също всички знаем защо.

Може да бъде направен да не се троши, да. И както за абсолютно всеки работен джип на света, е икономически неоправдано.

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            На средния фатмак и космическа совалка да му дадеш, и от нея ще краде масло, антифриз и гориво, а ключови за поддръжката дейности ще възлага на провинили се бойци. И така докато получим характерните за поделенията джугани в характерното им маслокапещо, труднотръгващо и тежкодрънкащо състояние.
            Последно редактирано от Ясен; 21-10-09, 17:34.

Коментар

Уууу ... И кво стана? Пак стигнахме да типичната среда на обитание, и произтичащите от това ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ характеристики на организмите.
              Бре какъв сюрприз! Кой можеше да си помисли ...

Коментар

Закривам дискусията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X