Колега,тази мотор-помпа,заводски ли е така или ти си я куплирал.
Помпата се слага на зъболекарските столове,но там е куплирана с трифазен 330W. ел.мотор.А този е балканкарски,вероятно от електрокар или подобно.
тая помпа я намерих на вторични и я взех но не знам дали ще работи мотора върти като му подам 12 волта ама дали ще дига един господ знае . нали един колега каза че търси и затова я показвам .иначе за моята имам помпа .
тая помпа я намерих на вторични и я взех но не знам дали ще работи мотора върти като му подам 12 волта ама дали ще дига един господ знае . нали един колега каза че търси и затова я показвам .иначе за моята имам помпа .
Колега, докъде стигна с направата на самосвала? Ако има някакво развитие, покажи снимки. Още ли е при теб тази помпа, която си показал на снимките?
Относно този Спас, бях си пуснал обява в mobile.bg, че купувам уаз 452 понеже и аз искам да си на направя самосвал и тоя ми звъни и вече сигурно половин година ми я продава все става нещо така, че даже незнам дали има и уазка не е добре човека явно, а вече по темата уш снимки щяха да се качват, информация за други уазки но...
Преди време (1 годиня може би) ходих до складовата база на armyshop на ул. "Чепинско шосе", там раглобяваха една УАЗ-ка със стълба от тези за летишата http://www.armyshop-bg.com/photos/new/6.jpg, та на тяхните раздатки има извод за хидравлична помпа! Казха, че има и с други изводи, но цените им са в небесата и се отказах да разпитвам! Някой ползвал ли е такава и дали ще стане да се ползва за направа на самосвал?
Колега,като,гледам си от Самоков,отиди в с.Райово,там Николай,има самосвал уазка от повече от една година,виж как е направена и не откривай топлата вода.
r_vardarov, можеш ли да дадеш някакви координати на Николай да се свържа с него за повече информацич относно този уаз, понеже аз искам да преправя моята бордова на самосвал
Ако не се лъжа, неговата е с хидравлика от падащ борд, която е на ток или нещо друго на подобен принцип! Тук нали срата дума за извод от самата раздатка за задвижване на хидравличната помпа?
То пълно щастие няма,неговата работи добре вече една година,значи е удачен вариянт.Ако ти трябва да вършиш работа ходи и виж как е направена ,ако ти трябва да се хвалиш че имаш извод на РК е друг въпрос.
а дали ще стане да се преправи стартер от нещо да се ползва и някаква попма и да се куплират, понеже досега доста хора твърдят, че стартера ще дърпа повече ток от оригинален електрически мотор направен с цел да задвижва хидравлична помпа. то е ясно че невъзможни неща няма, тази уазка с която е почната темата май е със стартер от нещо и помпа от хидравлика на волан задвижвана с ремък
Коментар