Обява

Свий
Няма добавени обяви.

УАЗ самосвал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: УАЗ самосвал

Тия 300 лв за нов цилиндър.

Иначе по ниско от това карусерията не може да се направи защото започват гумите да упират в нея.
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Май за нов (или поне като го гледах ми се стори нов, може и нещо рециклиран да е незнам)

Toва исках да кажа да не е по високо от орегиналната, че съм виждал преправяни камиончета (не уазки) от бордови в самосвал с едни излишни 15-20см по високо
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Така да се изкажа и аз , и аз смятам да направя моето ивеко 3508 самосвал само че не мога да намеря никаде помпа и крик, комшията до нас си го преправи на самосвал с газков крик-150 лева хидравлична помпа от 5-тонен самосвал-350 лева и към 500 лева за профили и тръби понеже трябва дасе подсили доста констръкцията на коша понеже преди отдоло беше с дъски.Ако на някой му се намира ел.помпа на 12волата за самосвал да свирка.
        0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
          Така да се изкажа и аз , и аз смятам да направя моето ивеко 3508 самосвал само че не мога да намеря никаде помпа и крик, комшията до нас си го преправи на самосвал с газков крик-150 лева хидравлична помпа от 5-тонен самосвал-350 лева и към 500 лева за профили и тръби понеже трябва дасе подсили доста констръкцията на коша понеже преди отдоло беше с дъски.Ако на някой му се намира ел.помпа на 12волата за самосвал да свирка.
          незнам от къде си, но в Шумен газков крик втора употреба е 50 лв, а газкова помпа 30 лв.

Коментар

Хайде колеги, очаквах вече да сте показали някоя снимка на УАЗ-самосвал. Да и се порадваме.
            Търпението калява силния и прогонва слабия.

Коментар

Първоначално публикуван от dobrito1 Преглед на мнение
              незнам от къде си, но в Шумен газков крик втора употреба е 50 лв, а газкова помпа 30 лв.
              От софия съм колега,явно при вас цените са по ниски.Газковия крик ако някой продава за 50 лева го взимам обаче помпа няма дами свърши работа понеже се задвижва на газката от скоростите а аз нямам на ивекото силоотводен вал.Между другото някой знаели дали хидравлична помпа може дасе приспособи от ABS?
              0 8 76 36 8 542

Коментар

Може, но ще дигаш тоя леген 1час.Помпата на АБС-а е много бавна.Няма дебит.Незнам защо не пробвате със стартер,ако е по бързо оборотен,ще изправяш легена за под 20сек. и няма да загрява много мотора,както и няма да ти стопява акумулаторите.Но за ежедневна работа,по добре механика.

Коментар

А дали няма да стане хидравлична помпа за волан от лека кола да се задвижва пак с ремък от двигателя, но включването и да става подобно на климатик? Как мислите дали ще се получи?

Коментар

Какво става колеги, идеята ли е глупава или досега не е пробвано подобно нещо, ако въобще е възможно де!

Коментар

Ето една прекрасна УАЗка самосвал в Бяла Слатина.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00051.jpg
Прегледи:1
Размер:155.5 КБ
ID:5242887Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00052.jpg
Размер:169.0 КБ
ID:5242886Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00053.jpg
Размер:171.7 КБ
ID:5242885Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00054.jpg
Прегледи:3
Размер:183.6 КБ
ID:5242884Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00055.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5242883Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00056.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:5242882Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00057.jpg
Размер:147.5 КБ
ID:5242881
                      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Още снимки на УАЗката.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00058.jpg
Размер:158.5 КБ
ID:5242890Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00059.jpg
Размер:151.3 КБ
ID:5242889Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00060.jpg
Размер:160.7 КБ
ID:5242888

Коментар

Наистина доста добре е направена.Благодаря ти за снимките първо и да те питам нещо по-подробно можеш ли да кажеш за нея.Вижда се че стартер задвижва помпата ако можеш да кажеш от какво,нещо за помпата, запазил е оригиналната височина между рамата и каросерията, вижда се и манометър, какво налягане отчита в натоварено положение долу горе ако сте го мерили, колко е тежка каросерията.Май е това за сега.

Коментар

С какъв акумулатор е, защото съм виждам досега 2 уазки направени със стартер за задвижване на помпата и двете бяха с големи акумулатори защото 75 Ah невършел работа по мнение на собствениците, макар че когато се вдига коша при работещ двигател едва ли ще има проблем да е с 75Ah

Коментар

Незнам колега, като видя собственика ще го питам.

Коментар

Здравейте! Доста време мина. Дали някой реализира проект за направа на самосвал? При мен нещата отидоха в друга посока и нямах време и възможност да започна, но сега нещата се нормализират полека лека! Ако някой е направил нещо да покаже снимки!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X