Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клаксон на УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Клаксон на УАЗ

Здравейте колеги. Може ли някой да ми обясни как да прекарам кабела през кормилната колонка, така както си е бил оригинално.
    Въобще,... Как е бил в заводското си изпълнение? Благодаря предварително.

До: Клаксон на УАЗ

Първоначално публикуван от Juraia Преглед на мнение
    Здравейте колеги. Може ли някой да ми обясни как да прекарам кабела през кормилната колонка, така както си е бил оригинално.
    Въобще,... Как е бил в заводското си изпълнение? Благодаря предварително.
    Връзваш кабела с тел и вкарваш телта в кормилната колонка през дупката на кормилната кутия
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Не става колега .В кормилния ми прът няма отвор.Пропуснах да спомена че купето ми е 1999 година УАЗ 31519.Може би имат друго изпълнение заради новия волан. А волана с който разполагам аз е традиционния .Исках да го извадя от шлиците , но и това не ми се отдаде.Трябва скоба . ужас.

Коментар

Погледни под волана има две пластини дето търкат по волана жицата се хваща под тях около кормилната колонка.
        Ако волана ти е с уазковата емблема и с двете копчета за клаксона.
        Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
          Погледни под волана има две пластини дето търкат по волана жицата се хваща под тях около кормилната колонка.
          Ако волана ти е с уазковата емблема и с двете копчета за клаксона.

оригинално съм виждал и със скоби, до кутията на мигачите върви по волана също ... ... ляво
          [I][SIZE=1]...системен администратор-винаги има начин...:)[/SIZE][/I]

Коментар

Ето на този линк може да видиш с картинки как се разглобява и какво представляват пластнките за контакт, между волана и конзолата.

http://www.uaz-ik.ru/hunter/302.htm

Коментар

Линка не ми го отваря нещо.Джипа е с ново купе , но е със стария волан .Така го купих .Има някакъв болт в пластмасова изолация от дясно на кормилната колонка. Предполагам че е нещо свързано с клаксона. Но нищо друго от оригинала няма.Това е ...

Коментар

Благодаря за информацията, отворих линка и видях поне как е изпълнено на Хънтъра.Ще опитам да направя нещо подобно. Благодаря .

Коментар

Не разбрах какъв е проблема, ама ако искаш ела да ти дам мойта скоба за сваляне на волана. Направих я през лятото, работи. Без нея не може да се свали.
                  И ще видиш каквото те интересува, моя в момента е разглобен.

Коментар

Пусни и някоя снимка да я видим какво представлява ако може.
                    [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Aми проблема е че оригиналния бутон на волана е заменен с друг такъв на таблото . И когато трябва да го използвам не винаги го намирам веднага . Реших да възстановя оригиналното му състояние и искам да знам дали евентуално не липсват някакви части от конструкцията. Знчи кабел до кормилото не отива но това не е проблем вече намерих оригиналния и ще го прекарам . Остава да се свали волана за да видя дали тези скобички или пръстенчета , незнам как се казват точно , са си на мястото. Иначе нов бутон за самия волан съм намерил който пасва идеално.Мисля че е от българските чавдарчета'дънпери'.Много благодаря за предложението относно скобата , но съм от Варна и май ще ми е далеч за да я взема. Това е ...

Коментар

Първоначално публикуван от grahovski666 Преглед на мнение
                        Пусни и някоя снимка да я видим какво представлява ако може.
                        Не съм много наясно как става това със снимките .

Коментар

Да ме извинят модераторите, че пълня темата с глупости ако мога така да ги нареча,

Ето колега как става: Как да кача снимки за обява???
                          Последно редактирано от Жоро Донечки; 19-09-09, 11:51.
                          [SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]

Коментар

Кабела за клаксона идва от таблото извън кормилния прът влиза в него на около 15см. под волана. Дефакто той дори и не влиза а само се монтира там.
                            Това което обичам да правя или не се харесва на жена ми или е забранено със закон

Коментар

Първоначално публикуван от pepino2829 Преглед на мнение
                              Кабела за клаксона идва от таблото извън кормилния прът влиза в него на около 15см. под волана. Дефакто той дори и не влиза а само се монтира там.
                              Да ,това ми е ясно. Обаче какво има под самия волан ?Трябва да са някакви пластини които да контактуват с подвижната част на волана.Немога да сваля самия волан и немога да видя какво е отдолу.Мисля че нещо липсва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X