Баси хвалебствията! Руснаците са започнали да правят нещо свястно? Надали, ама кой знае...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
УАЗ в Bri4ka.com
Свий
X
-
Ако не беше картината, щях да се закълна, че слушам как Гагича говори за Хемито - мноу здраво, мноу върви, преди модернизациите мноу здраво, след тях още по-здраво, частите мноу евтини.
На 3-4 чифта предни накладки, можем да погледнем задните

Иначе за цените на частите няма лъжа, ама с реклмата се оляха, те повече от хадото го похвалиха
-
Мнда, нормалните мостове са направо хемороид в бойни условия, не е ли да свалиш моста, да го разцепиш на две, да го обслужиш и регулираш с една ръка, докато в другата държиш автомата в никакъв бой не си бил.
Коментар
-
....аз издържах до 4-тата минута полюциите на водещия. Буламач с бъркальоч (цензурно казано)0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Аз като цяло не харесвам Филип, защото нещо не му идва отвътре и докато в началото правеше нещата от свой интерес сега се води от чужди интереси.
Тея хубавци с уазките пък бяха скоро отразявани от Dizzyriders.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Аз го гледах до края...Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение....аз издържах до 4-тата минута полюциите на водещия. Буламач с бъркальоч (цензурно казано)
Мноооого мъка има по този свят колеги!
Даже най-накрая като се появи евразийския фен, поплаках няколко минути.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
- Харесвани 2
Коментар
-
Определено имаш корав характер. Аз издържах до "казьола".Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
Аз го гледах до края...Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар