Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Загрява ми буханката - дали може да е от АГУ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Загрява ми буханката - дали може да е от АГУ?

поялника та поялника...ей туй човешката злоба край няма..след прочетено в руският сайт за "очистки радиатора" си набавих КомплексонІІІ той и хелатон ІІІ той и ТрилонБ а също и edta рецептата е 20 грама на литър вода,работа 6-7 часа, следва промивка и ако се продължи с вода профилактичто 2гр/л до наливането на антифриза...нямаха млечна киселина защато била нетрайна..там рецептата е..6% разтвор или това прави 600 мл на десет литра вода,колкото събира ужаската 2-3 часа работа и промивка...имаше мравчена но не знам концентрацията пък и миришела гадно ми казаха...за по точна информация ето сайт....http://eugene-motors.kiev.ua/wiev.ph...ED%EE%E5&id=24..дано послужи и занапред на други..а за резултата ще пиша в последствие..
    основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Карам Буханка вече 20години. Проблема с охлаждането изчезва като монтираш перка от ГАЗ 53 или ГАЗ 66 без дифузьор на радиатора. Жоро ти е написал по горе. Естествено и радиатора трябва да е чист.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от перко Преглед на мнение
        поялника та поялника...ей туй човешката злоба край няма..след прочетено в руският сайт за "очистки радиатора" си набавих КомплексонІІІ той и хелатон ІІІ той и ТрилонБ а също и edta рецептата е 20 грама на литър вода,работа 6-7 часа, следва промивка и ако се продължи с вода профилактичто 2гр/л до наливането на антифриза...нямаха млечна киселина защато била нетрайна..там рецептата е..6% разтвор или това прави 600 мл на десет литра вода,колкото събира ужаската 2-3 часа работа и промивка...имаше мравчена но не знам концентрацията пък и миришела гадно ми казаха...за по точна информация ето сайт....http://eugene-motors.kiev.ua/wiev.ph...ED%EE%E5&id=24..дано послужи и занапред на други..а за резултата ще пиша в последствие..
        Грам злоба няма колега. Просто опита показва че при такива симтоми друго непомага. Всички тези препарати имат някакъв частичен ефект. След като загрява на място без натоварване, сигурен съм че с химията няма да постигнеш нужния ефект. Дано греша.
        Освен това като го отвориш може да се окаже че има и принудително запушени тръбички. Стар номер. Е ако е така, бегом към магазина.
        Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Само ще вметна,че досега с толкова много такива машини не съм видял някога да се е появило явлението въздушна възглавница. Търсете причината другаде.
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            Проблема с охлаждането изчезва като монтираш перка от ГАЗ 53 или ГАЗ 66 .
            Днес сложих. Свали чуствително температурата . Там където вчера бе 85 гр. (при същия товар и околна температура), днес подмина леко 60 гр. Понеже карам с летен термостат , , който отваря на 65 гр.
            Само звука се промени . Там където трябва да се дава цЕлата газ , все едно излита самолет от селскостопанската авиация.
            Драго , като се видим , да не забравиш да ме подсетиш , че имам да те черпя питие.
            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Трилона е зареден в обем 200 грама в радиатора...само дето се кара от време на време та не може се види още резултата..между временно питата на радиатора беше мината през пароструйка,така без да се сваля радиатора от местото му...като че ли малко намаля..но все още не е минат същият маршрут по който зверски загравяше...като стане и това пак ще пиша
              основният дефект на автомобила е зад волана:confused:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X