Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kак бих могъл да се сдобия с УАЗ 469 за най-малко пари?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mac
    защо всички си мислят че може да се намери Уаз за 500лв примерно.То читава лада не се намира за тия пари а ти искаш джип в движение за тия пари.Сори ама такъв цирк няма
    Има ! при мен беше въпрос на късмет. за 600 лв. с нови гуми ,хъбовете са си там, съдрано гюруче.Делкото и динамото ги е отвял вятара ,ама на кой му дреме? Говорих с човека дето го е карал,двигателя бил много добър-спрели са го заради пребуксувал съединител
    Кажи каде ги продават тия Уаз-ове бре.Да си купим и ние един такъв.От тук мисля че всички до болка знаем търсенето на хубав Уаз.
    Ето примерно Булдога знае до болка какво е да търсиш уаз.Всички който се занимават знаят какво е!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Аз лично съм ходил на търгове на военните във Враца, Телиш и Тученица, участвах на тях за ГАЗ 69 и УАЗ и никога повече няма да ходя.На последните търгове изкарват само бараки в много лошо състояние като купе щото мен най ме интересува купето. Другите части са много обрани или не стават за нищо и накрая се яви някой и даде 1500лв. без ДДС при начална 500-600лв.Само се губи време и пари плащат се такси за оглед, депозити и ходиш до въпросното поделение три пъти за оглед,за участие и за да си вземеш придобитото недвижимо имущество ако си го спечелил или да си вземеш депозита ако не си.
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68
        Аз лично съм ходил на търгове на военните във Враца, Телиш и Тученица, участвах на тях за ГАЗ 69 и УАЗ и никога повече няма да ходя.На последните търгове изкарват само бараки в много лошо състояние като купе щото мен най ме интересува купето. Другите части са много обрани или не стават за нищо и накрая се яви някой и даде 1500лв. без ДДС при начална 500-600лв.Само се губи време и пари плащат се такси за оглед, депозити и ходиш до въпросното поделение три пъти за оглед,за участие и за да си вземеш придобитото недвижимо имущество ако си го спечелил или да си вземеш депозита ако не си.

Откачена работа са тия търгове.Просто човек трябва да се научи да не лижи на хорските мнения!

Коментар

Кажи каде ги продават тия Уаз-ове бре.Да си купим и ние един такъв.От тук мисля че всички до болка знаем търсенето на хубав Уаз.
          Търга беше на бТк. Явен. Но е само за служители. Тия търгове с тайно наддаване при военните смърдят на корупция отвсякаде.
          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от mac
            Търга беше на бТк. Явен. Но е само за служители. Тия търгове с тайно наддаване при военните смърдят на корупция отвсякаде.
            Еми тогава свиркай като има такива търгове от тук кой ли не иска евтин уаз!

Коментар

Re: Kак бих могъл да се сдобия с Уазка 469 за най-малко пари

Първоначално публикуван от butanski
              Бихте ли ми казали как бих могъл да се здобия с Уазка 469 за наи-малко пари .. говоря за под 1000 лева , само ми трябва да може що годе да върви през горите и с малък ремонт да бива , защото ще бъде карана на такива места където не ми трябва нещо повече. Ако може да ми кажете дали да отида в някое подделение или на някое друго място ... Мерси
              По-късно ще ти потрябва за нещо повече и ще ни прокълнеш да останем в някоя кал.Потърси и знай ,че само мечтите са безплатни.Успех

Коментар

Не е точно по темата, но на площадката за скрап на фирма Ровотел в Курило видях УАЗ Фургон .Беше с диференциалите и гумите купето не изглеждаше зле не съм я оглеждал подробно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X