Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kак бих могъл да се сдобия с УАЗ 469 за най-малко пари?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kак бих могъл да се сдобия с УАЗ 469 за най-малко пари?

Бихте ли ми казали как бих могъл да се здобия с Уазка 469 за наи-малко пари .. говоря за под 1000 лева , само ми трябва да може що годе да върви през горите и с малък ремонт да бива , защото ще бъде карана на такива места където не ми трябва нещо повече. Ако може да ми кажете дали да отида в някое подделение или на някое друго място ... Мерси

Беше тя ... УАЗа е сигурно най-модният джип в момента. Морга за 3 000 - и то трудно ...

Коментар

добре де 3000 лв даи нещо по-старо някоя "капитанка" издухана неможе да няма ... според мене де. Вие сте по-запознати и вие ще кажете !

Коментар

Няма бе човек ... Казвам ти - сички са побеснели. Ти ако знаеш как сяка седмица поскъпват и частите ...
        Народа вдена - ако става дума за кво да е наистина а не за разбит асфалт - суперджипът е тъкмо УАЗа. И айде ... Търговците си гонят тяхното.

Коментар

аз си знаех да не се тръби за възможностите на УАЗ, но вие не та не, велик е!

ми да там е проблема, трябваше тайно да си остане

ха сега де

Коментар

И на мене по ми харесваше времето, когато за УАЗ ми се присмиваха. И частите бяха стотинки ... А сега сички мангизлии си купиха, мингянците прекараха повечето от казармите в пещите, останалите ги затиснаха, и който има не дава ...
            Светът става все по-противен(((

Коментар

В мобилето има няколко Уаз-а ама са около 3000 лева и нагоре даже.

Коментар

Аз пък искам да попитам откъде може човек да си купи УАЗ на старо, но без газови уредби, двигатели от мерцедес и разни там други "подобрения". Да е такъв какъвто е излезнал от завода, но такова дживотно май нема...
                Only after the last tree has been cut down,
                Only after the last river has been poisoned,
                Only after the last fish has been caught,
                Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

уаз

близо до Пловдив село Ягодово има агенция която прави търг на воени машини Уазки разнни .цената там е въпрос на късмет

Коментар

В София има една УАЗ-ка, която седи от доста време пред Бояна Ауто. Отдалеч изглежда добре, но не съм ходил да я гледам! Може желаещите да идат да проучат въпроса
                    RB Patrol Team

Коментар

Re: уаз

Първоначално публикуван от gorogram
                      близо до Пловдив село Ягодово има агенция която прави търг на воени машини Уазки разнни .цената там е въпрос на късмет
                      Имаш ли им някакъв телефон на тези от агенцията?Как бих могул да се свържа с тях?И аз бих купил от военните Уаз-ка И две бих купил ако има и са на изгодна цена.

Коментар

Там има само база на агенцията. Иначе се нарича "Изпълнителна агенция по управление на частната държавна собственост" - МО и седалището е в София, на 4-ти километър, близо до щаба на ВВС.
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

защо всички си мислят че може да се намери Уаз за 500лв примерно.То читава лада не се намира за тия пари а ти искаш джип в движение за тия пари.Сори ама такъв цирк няма.!
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Re: уаз

Първоначално публикуван от TRAPERA
                            Първоначално публикуван от gorogram
                            Имаш ли им някакъв телефон на тези от агенцията?Как бих могул да се свържа с тях?И аз бих купил от военните Уаз-ка И две бих купил ако има и са на изгодна цена.
                            За търговете на военните
                            http://www.dsmo.bg/index_bg/dif.php?...6&parent_id=-1

Коментар

защо всички си мислят че може да се намери Уаз за 500лв примерно.То читава лада не се намира за тия пари а ти искаш джип в движение за тия пари.Сори ама такъв цирк няма
                              Има ! при мен беше въпрос на късмет. за 600 лв. с нови гуми ,хъбовете са си там, съдрано гюруче.Делкото и динамото ги е отвял вятара ,ама на кой му дреме? Говорих с човека дето го е карал,двигателя бил много добър-спрели са го заради пребуксувал съединител
                              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X