Взимаш кутия от БМВ без значение от кой модел и аз ти показвам как се слага. Мойта е от 7-ца и 35" гуми се въртят с един пръст. Имам една от 5-ца за 100лв и една от 8-ца за 150лв. Маркучите нови са 50лв комплекта.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Серво за спирачките на УАЗ 469Б?

Свий

X
- 

А бе аз и на този вариант сам се замислил ама Стефан казва,че от Мерцедес става,а аз имам всичко-помпи,кутия,маркучи и ако може да стане с тази 6те е икономически много по изгодно(все пак се знае че студентите не са от най богатите хора),а не е само тази кутия има още куп разходи и ако стане с минимум средства 6те е много по добре пак и с пари знае всеки.Първоначално публикуван от Yordan KolevВзимаш кутия от БМВ без значение от кой модел и аз ти показвам как се слага. Мойта е от 7-ца и 35" гуми се въртят с един пръст. Имам една от 5-ца за 100лв и една от 8-ца за 150лв. Маркучите нови са 50лв комплекта.  

Стефане ако може да давай отговорите си в тази тема,за да може да всичко да си върви в раздели
 http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=1014

И отново Благодаря на всеки който окаже съдействие!Луд умора нема,само се поти!!! 
 Коментар
- 

До: Серво за спирачките на УАЗ 469Б?

Колеги, преди време карах УАЗ със серво усилвател на спирачките-нищо общо със спирачки без серво . Имах голямо желание да си монтирам и аз серво, но като отидох в магазина ми казаха, че няма серво, но могат да го поръчат с цена която не ме устройва-200 лв. . Имах голямо желание да си монтирам и аз серво, но като отидох в магазина ми казаха, че няма серво, но могат да го поръчат с цена която не ме устройва-200 лв. Оня ден случаино ми попадна серво с помпа от мерцедес-бус подобно на оргиналното на цена за скраб - работещо/мерцедеса спираше до последно за разлика от вървенето/ Оня ден случаино ми попадна серво с помпа от мерцедес-бус подобно на оргиналното на цена за скраб - работещо/мерцедеса спираше до последно за разлика от вървенето/ . Мисля,че монтажа няма да ми създаде проблеми, но дали ще работи нормално/диаметър и ход на помпата дали ще отговори на работните цилиндърчита/ . Мисля,че монтажа няма да ми създаде проблеми, но дали ще работи нормално/диаметър и ход на помпата дали ще отговори на работните цилиндърчита/ . За ход мисля, че ще го има като съдя по големината на сервото, а диаметъра на помпата не го знам/не искам да я отварям без нужда/. . За ход мисля, че ще го има като съдя по големината на сервото, а диаметъра на помпата не го знам/не искам да я отварям без нужда/.
 Какъв съвет бихте ми дали. Има ли някой да е правил подобно нещо.
 Благодаря предварително.
 Коментар
- 

Със 123-ково на УАЗ с барабанни спирачки, педала пропада малко по в долния край на хода и при 2-3 пъти натискане по рязко се "втвърдява" педала (с мерцедесовата вакум помпа - мотор ОМ616)

Иначе педала е много мек и лек и спира чудно при 95% от случеите 

На вакум от бензинов мотор също спира ама не съм карал и нямам опит и впечетление.Случайни хора УАЗ не карат
 Коментар
- 

Аз съм правил такава манипулация колега. Сложих помпа и серво от Мицубиши Галант. Килограмите на колата и джипа са почти еднакви. Затова реших че тази помпа ще ми върши работа. Еми откакто съм я сложил УАЗа има спирачки . Поздрави Сашо от Благоевград 0878800847.На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

днес някой беше изхвърлил на вторични чисто ново серво ссъс спирачна помпа от жук .след като го прибрах и разглобих установих че сервото е същото като на лада а размера на буталцата на помпата е същия като на уазката .става въпрос за двукръговата помпа .само резбата на тръбичките е друга но с два щуцера ще стане работата и се събира под капака на джипа .с горните педали
 Коментар
- 

Колеги, монтирах помпата със сервото, но имам проблем - работи само единия кръг на помпата отпред. Като я монтирах беше задните колела ги вързах отпред/така беше на оргиналната помпа/, а предните отзад на помпата. Задните заковават при натискане на педала, а предните ги няма никакви. Обезвъздушавах, обирах хлабини и какво ли още не, но резултат никакъв. Размених тръбичките на помпата и започнаха предните да коват, а задните да ги няма. Разглобих помпата, но всичко е ОК. Диаметъра на работния цилиндър е 25 мм, а хода е достатъчен/педала е наравно със съединителя и при натискане опира в ламарината/.
 Търсих параметрите на оргиналната помпа/D и ход/, но не окрих нищо, направи ми впечатление D на работните цилиндри: на предните 32 мм; на задните 25 мм/на по-новите модели/ на мен са еднакви и двете 32 мм.
 Помагайте каква може да е причината 
 Ето и малко снимки от мобилния тел.
 Коментар
- 

Тези помпи по рождение не стават , имам три такива в гаража. Моя съвет е да я хвърлиш някъде по-далече,и да сложиш някаква от зап. автомобил. Моята е от Алфа 33 комплект със сервото , и при по рязко натискане излизам през предния прозорец  Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!! Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
 Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
 Коментар
- 

Помпата и сервото са от Мерцедес-бус/незнам точно кой модел предполагам 710/ работеща до последно на Мерцедеса.Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеТези помпи по рождение не стават , имам три такива в гаража. Моя съвет е да я хвърлиш някъде по-далече,и да сложиш някаква от зап. автомобил. Моята е от Алфа 33 комплект със сервото , и при по рязко натискане излизам през предния прозорец  
 Коментар
- 

Говорим за ограничен бюджет/за помпата и сервото съм дал 10лв./Първоначално публикуван от uazik Преглед на мнениеНе знам да кажат тези които смениха на Хънтърите и Патриотите с този модел, дали можие да се тикне и на обикновен Джип - трябва да помисля. . Оригиналното за УАЗ 31512 е около 160лв . Оригиналното за УАЗ 31512 е около 160лв . Все пак карам УАЗ заради евтината подръжка . Все пак карам УАЗ заради евтината подръжка , която на последък не е толкова евтина, но се намират още много нови части по гаражи и мазета, а серво няма , която на последък не е толкова евтина, но се намират още много нови части по гаражи и мазета, а серво няма  
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар