Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пич оправи ми УАЗката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пич оправи ми УАЗката

Тя перката е колкото радиатора. Трудно ще направиш за нея дифузьор.
    С две електрически перки, вградени в дифузьор ще се оправят нещата.
    А, ако успееш да сложиш по-голям радиатор, с повече литраж, нещата се решават на 100%.
    Цецо има доста опит с перки и проби от личен опит, полезен е в тая насока...
    А вече има опит и с 36ци, тракторни, на 8-мак... и там може да е полезен, макар че си мълчи и не споделя впечатления, особено от последната кална седмица...

Коментар

Е каво да кажа. КАто му доjде времето ще показвам със снимки и клипчета.

Само ще кажа,че тия гуми къде им посочиш там излизат. Или пъка ако някак си успеят да превъртят(окантарване и подобно) така почват да блъскат,че сигурно и коляновия вал ще се усуче
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
        Е каво да кажа. КАто му доjде времето ще показвам със снимки и клипчета.

Само ще кажа,че тия гуми къде им посочиш там излизат. Или пъка ако някак си успеят да превъртят(окантарване и подобно) така почват да блъскат,че сигурно и коляновия вал ще се усуче
        ДА ги срещнем двата 8ка на по бирада побръмчат заедно.

Коментар

Нема ядове ама сигурно ще е най рано след месец,че моя е толкова недовършен,че нямам думи. Имам много работа и въобще са не се разправям с него за съжаление. Като съм готов ще се обаждам
          Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Вече е с шноршел за 20 лв, 10 лв. бяха за бира
            Прикачени файлове

Коментар

А можеш ли да качиш снимки от под капака ?
              http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Първоначално публикуван от Крум(bizkit_boy) Преглед на мнение
                А можеш ли да качиш снимки от под капака ?
                Като стане готова кутията за филтъра.

Коментар

Мислех че е готова и изках да видя как се е получило
                  http://ftp.domainbg.com/bizkit_boy/

Коментар

Само от опит споменавам че ще е добре да го обърнеш назад и да го закрепиш над рамката по стабилно. Моя е железен и е отнесал бая клони и се е изпокривил, това незнам колко ще деяни (ако го завираш на тесни места разбира,се).
                    Става все по хубав с тия малки допълнения.
                    И ако е херметична кутията като карах с над70 като изключиш от скорост гаснеше...

То можеби си писъл, ама сега се сетих, как се държи и с кои мостове и скорости е, каква скорост /и обороти/ по асвалт поддържа за тия 15литра ?
                    Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Браво много красив УАЗ!

Коментар

А защо не го карате? От доста време гледам седи до околовръстното.
                        "Но там, където добрата стара УАЗ-ка може да издрапа, достигат само високопланинските кози."

Коментар

Вальо, би ли споделил дали са се появили някакви проблеми по трансмисията след качването на осмака( кутии, кардани, диференциали). Ще е много полезно за следващите, които ще слагат осмаци( аз познавам двама).
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Вальо, би ли споделил дали са се появили някакви проблеми по трансмисията след качването на осмака( кутии, кардани, диференциали). Ще е много полезно за следващите, които ще слагат осмаци( аз познавам двама).
                            Ако въпроса е към менще трябва да ми купуваш ризаПроблемите са в мен ЕМО, много газ му давам и трошим зъбно колело на втора скорост два пъти едно зъбче здраво не остана и един път двете карета едновременно на задния кардан,само яко газ.
                            Сега с 35те се укротих малкоама малко, много ме кефи да му давам газзвука на осмака те кара да му даваш газ.Тези двамата и аз ги познавам даже с единия се видяхме в неделя на Бонсови поляни и бях подложен на разпит.

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                              Ако въпроса е към менще трябва да ми купуваш ризаПроблемите са в мен ЕМО, много газ му давам и трошим зъбно колело на втора скорост два пъти едно зъбче здраво не остана и един път двете карета едновременно на задния кардан,само яко газ.
                              Сега с 35те се укротих малкоама малко, много ме кефи да му давам газзвука на осмака те кара да му даваш газ.Тези двамата и аз ги познавам даже с единия се видяхме в неделя на Бонсови поляни и бях подложен на разпит.
                              Стига си го държал на Боби в гаража аго докарай на Самоков 4х4 да го видиме като минавам от там всеки път го заглеждам с тия гуми и тоя червен цвят е много зловещ
                              Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Браво страхотен джип. И аз съм решил да слагам такъв мотор. Може ли да попитам смени ли радятора и с какъв?
                                0888 50 13 35

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X