Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставрация /Тунинг/ на УАЗ и от София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от edobg
    Кажи размер и цена.... иначе като гледам сигурно е доста добра. Но не е за повечето отнас по джобовете...

Толкова пари си хвърлил по тунинга на тази Уазка, че е смешно да не направиш последната стъпка може би най- красивата и най- даваща вид на колата ти, а именно хубавите гуми.
    LZ1VMH

Коментар

Да така е. Няма де далече времето когато ще си взема други гуми, но някой неща ги правя постепено щото женатаааа ще ми отреже главатааа. А, ква рима стана

Коментар

Ти ако знаеш женааата колко неща не знае....
        LZ1VMH

Коментар

Браво! Екстра За съжаление аз стигнах с моя само до първите 4 картинки, ако си сменил предната лява врата (а на моя там е серийния номер) ако сте го преместили някакви проблеми в КАТ имаше ли?
          П.С
          Вече гледах филмчето Трябва малко по екстремни места да ги пробвате. Супер е
          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Когато минах през КАТ още не бях сменил вратите дори табелката на вратата беше с болчета но за подсигуряване минах през канал с наш човек...
            А относно жената най добрия номер е че имам много приятели които ми подаряват доста неща и номера досега е минавал ...

Коментар

Май ще трябва да те викам с подаръците....
              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X