Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реставрация /Тунинг/ на УАЗ и от София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Реставрация /Тунинг/ на УАЗ и от София

Не знам кое по Правилно Реставрация или Рециклиране но реших да покажа и мойта УАЗка какво беше и какво стана от нея. Модела е от 1974г.

Преди 6 месеца

Ремонта:

Лебедката VROMOS 9000lb - Тествах я два пъти добре се справя.

Вече в почти завършен вид готов за каляне:

правил ли си промени по окачването ,смяна на диференциали и т.н.
    или само си я изкърпил?

Коментар

хубаво е станал, обаче тия тръби /ролбари/ е трябвало да ги изкараш до долу и да ги хванеш за рамата, а не само да ги нахлузиш в/у рамката за гюрука...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Добре е станало. Ако се окопаеш по-сериозно тия 9 000 lb дали ще свършат работа, че аз за АТВ-то си взех такава, но 3 000 lb и като се задъня някъде по-сериозно бая зор вижда лебетчицата, а АТВ-то е 300 кила. Но ме вади де, за сега нямам проблеми.

Коментар

Промени по окачването тепърва ми предстои, ще подменям оргиналните жабкови амортесьори с други иначе съм щпренгвал ресорите. Деференциалите не съм ги сменял, пък и не виждам с какви по добри бих ги сменил освен ако не са редукторни мостове. Относно тръбите доста здраво са зварени пък и като си помисля оргиналните тръби какви бяха сигурно на някоя палатка ще са по-здрави. Относно лебедката доста добре се справи с изтеглянето на една текезесарка/ГАЗ69/ , която себеше здраво окопала в сняг и кал.Скоро ще постна снимки и филмче.

Коментар

Кажи няколко думи за Я-192? Как се държат? По-друго си е от първа ръка, а не да сричам от руски
            Постни една снимка да видя какво представляват тия жабкови амортисьори, че ме е срам че съм човек на възраст и не знам какво е това

Коментар

Четох много за Я-192 Мнения най различни но в действителност е супер гума карал съм в дълбок пресен сняг в кал и сняг или само в кал перфектна е . Вярно твърдо вози не е за големи скорости на лед е малко не добре /но коя гума се държи добре на лед-само тази с вериги/. А жабковия амортесьор прилича на механизмите за затваряне на врати и асансьорни врати.

Коментар

я-192 най добрата руска гума
                0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

На лед и на заснежен асфалт е смърт. Просто на асфалт реве. В калта е звяр. И не се пука и реже. Това е щатната военна гума.
                  Щатните шпригли на брезента удържат и при преобръщане ако не са изгнили.

Коментар

идеална гума няма,но тази просто е най добра от руските.С тези гуми карам сега и като му дойде времето за нови пак ще си взема от тях.На Ком-Емине 2005 карах с тях и съм много доволен от тях.Нямах шперове на Уазката,но не съм имал никакви грижи.Гумата е тежка и за това мисля че трябва да се кара само на Уаз.
                    0886685545-Влади- ОФ-РОУД КЛУБ"НОВИ ИСКЪР 4Х4 ЕКСТРИЙМ"

Коментар

Аз от една година съм с 192ки на УАЗката и мога да кажа че извън пътя е убиец. С калта се подиграва. Но на твърди и гладки повърхности просто няма сцепление и трябва да се внимава. Много много добра гума за офф.
                      УАЗ - Where I go there are no roads!!!

Коментар

За тази какво ще кажете .
                        LZ1VMH

Коментар

Кажи размер и цена.... иначе като гледам сигурно е доста добра. Но не е за повечето отнас по джобовете...

Коментар

Първоначално публикуван от edobg
                            Кажи размер и цена.... иначе като гледам сигурно е доста добра. Но не е за повечето отнас по джобовете...
                            като гледам е Малатеста, мисля че не е много по скъпа от Я-то
                            no signature no problems

Коментар

Това е една отвратителна Малатеста . Само разбирачите карат с нея . Лошо е, че и аз с такава карам
                              Като цени са много различни, просто зависи от размера и шарката.
                              Примерно между 115 лв. и 208 лв.
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X