Искам да сменя жабките с амортисиори от газка и ме интересува как се определя наклона на амортисиорите и самата дължина в нормално положение. С две думи начина на поставяне. Благодаря предварително!!!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Смяна на жабкови с телескопични (бордова УАЗ-ка)

Свий

X
- 

До: смяна на жабки с амортисиори (бордова УАЗ-ка)
Ако не смяташ да се заиграваш си ги премери от оригиналната къде са стойките и си готов.Първоначално публикуван от vankata__098 Преглед на мнениеИскам да сменя жабките с амортисиори от газка и ме интересува как се определя наклона на амортисиорите и самата дължина в нормално положение. С две думи начина на поставяне. Благодаря предварително!!!
Луд умора нема,само се поти!!!
 - 

И аз на моя джип изрязах "жабите" и му сложих чисто нови от стария модел телескопични - еднодействащи(държат само при отваряне)
Возията се подобри в пъти, с жабите друса мнООго повече.
А от нестабилност немога да се оплача, е това не е окачване за високи скорости и трасета тип "рали", но си вършат идеална работа
щото съм карал и без амортисьори та знам каква мъка е тогава

Коментар
 - 

колеги и аз се замислям за смяна на амовете
 и вече деиствам по въпроса долните ушета ги намерих и ги сложих но нямам време да търся и монтирам горните 

Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнениеСтават и на обикновените уазови, Цецо беше обяснил
Номерс става по следния начин: взима се тампон от стабилизираща щанга на лада,разцепва се по средата и се слага.Неговия отвор е по малък обаче с 2 мм и ако не иска да влезе ге намажете със сапун.Всичко става много стегното и за са 1000 км от как са сложени не се виждат никакви признаци за износване или скъсване на тампона.Луд умора нема,само се поти!!!
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар