Не знам колега, аз лично не съм го правил това. Знам, че звучи банално, но има писано из подфорума > търсачка в подфорум УАЗ с ключова дума амортисьор дава следните резултати: http://forum.offroad-bulgaria.com/se...archid=2722711
От жабки на телескопични ще трябва да се преправя, но не е нищо сложно. Между едните (от УАЗ) и другите (от ГАЗ) не знам каква е разликата.
Аз имам един комплект газови с високо налягане Билщайн, които ми се премятат в гаража и мисля да ги сложа на УАЗа. Много са твърди и ще помагат за по-тежкия мотор.
Простете за невежеството но газковите трябва ли да се преправя нещо или стават точно?
За гасковите не трябва да се преправя нищо, но мисля че ще вози по твърдо щото са предназначени за по олеми товари. А за УАЗ-а има ако искаш газови амор има маслени..
[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] UAZ 469 for off-road[/FONT][/SIZE]
коклин77, сега ми кажи, че горните теми са ти малко, та пусна още една нова?!!!
А и що за заглавие беше това "даите идея"?!
Кой ще те вземе на сериозно и ще ти даде стойностен съвет при такова отношение и то от новорегистриран?!
Има търсачка бе хора!
Работете с нея!
Знаете ли колко информация има изписана?!
Никой няма да си прави труда да пише отново и отново едно и също само защото вас ви мързи да се поровите, да потърсите и да прочетете това, което хората са писали преди време!
Коментар