Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редукторно независимо окачване.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Редукторно независимо окачване.

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
    А как завива ?!!
    Трудно......

Пък и закакво му е да завива. Не прилича на вериги, зна§и трябва да са хидромотори.
    Поне така изглежда.

Соти ако сложиш такива на Голфо ще те призная за....... абе за каквото кажеш.
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Правено е:

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
        Трудно......

Пък и закакво му е да завива. Не прилича на вериги, зна§и трябва да са хидромотори.
        Поне така изглежда.

Соти ако сложиш такива на Голфо ще те призная за....... абе за каквото кажеш.
        С тази проходимост няма да завива, само напред
        Не съм сигурен дали са хидромотори, може да е с предавка като на ъглошлайф
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Абе не знам дали е трудно... ако се вгледате ще видите че има сфера на всяко колело... а като гледам носача как е конструирам ми се струва че в него е предаването...но си е много интересно
          Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
            Абе не знам дали е трудно... ако се вгледате ще видите че има сфера на всяко колело... а като гледам носача как е конструирам ми се струва че в него е предаването...но си е много интересно
            Няма да се учудя,ако завива със всяко колело...
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А дали не е с червячен винт,много малки са размерите за хидромотор ми се струва,особенно за такива тежки условия на работа.

Коментар

Ако се разровите по руските форуми ....
                Имаше подобно ... ама с вериги, а това вътре е с кардани ...
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

С полуоски е и ъглови редуктори.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Когато ми покажеш друг плаващ ТПК, не по-добър, какъв да е, тогава и ще казваш колко недомислица е ЛуАЗа.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                      Когато ми покажеш друг плаващ ТПК, не по-добър, какъв да е, тогава и ще казваш колко недомислица е ЛуАЗа.
                      К'ъв ще да е,плаващ,потъващ,все ми е тая.С тоя мотор не мога да го понасям.(Къде е емотикончето за повръщане)А и мотора е сложен...некъде си,напред,не щото е добре така,а щото там са успели да го наврат.Много важно че е дебалансирано всичко.Нали идеята му е да живее...хм,колко беше...10 часа.После на скрап,ама от врага...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Не си падам по сложните и неизпитани конструкции.То и ванкеловия двигател е по-добър на теория от масовите четиритактови двигатели ,но за сега се монтира само в Мазда.Мисля че ще се получи скъп и не надежден проект.

Коментар

Дълбоко непознаване на конструкцията и машината.
                          Покажи друг двигател с въздушно охлаждане. Водното е недопустимо по ТТЗ.
                          Покажи друго място за двигателя, което да осигурява правилна развесовка. Това нещо НИКОГА не би трябвало да се движи празно. Нататък - с патрони, обратно - с ранени. Никой никога не пуска никого на разходка под огъня.
                          Покажи друга компоновка, при която силуета на машината е в рамките на метър над релефа.
                          Покажи друга колесна машина, разрешена за всички способи за водно и въздушно десантиране.
                          Покажи друга машина, от която може да се произведат 70 - 130 000 броя, през първите три месеца от производството, и то после да бъде закрито, без завода да фалира.

Коментар

Колега,уважавам те,защото имаш богата теоретична подготовка.Нямам нищо против Луаза,щом като има кой да го купува значи става за нещо.Но ти е крайно време да приключиш Втората световна война,обикновени те хора не оценяват машините ,по тяхната пригодност за война.Иначе и текезесарката щеше да е много ценна но уви -струва 1000-2000лв.

Коментар

Ква е тая мутирала нива...баси
                              Според мен завиват предните колела, но малко...незнам, вкарах се в размисли!!!!!!!
                              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                Колега,уважавам те,защото имаш богата теоретична подготовка.Нямам нищо против Луаза,щом като има кой да го купува значи става за нещо.Но ти е крайно време да приключиш Втората световна война,обикновени те хора не оценяват машините ,по тяхната пригодност за война.Иначе и текезесарката щеше да е много ценна но уви -струва 1000-2000лв.
                                Ако искаш мир, готви се за война Si vis pacem, para bellum.
                                Това си е чисто военна машина, удачна или не,това е друга бира!
                                Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X