До: Проблем с буханка
Все едно. От парните мехури няма оттърване, ако ще златна да е. Няма как да е студена, когато всичко около нея е 80-100 градуса. Единствен начин е, с тръба за връщане на част от горивото в казана, да осигуриш постоянен поток на по-студен бензин. Като си на газ, това е сложно (плетеница от клапани и релета). Еле па на УАЗ с неговото множество от резервоари.
Все едно. От парните мехури няма оттърване, ако ще златна да е. Няма как да е студена, когато всичко около нея е 80-100 градуса. Единствен начин е, с тръба за връщане на част от горивото в казана, да осигуриш постоянен поток на по-студен бензин. Като си на газ, това е сложно (плетеница от клапани и релета). Еле па на УАЗ с неговото множество от резервоари.
.Аз я ползвах само за сутрешно подкачване докато загрее на бензин.
Да не говорим че тропическото изпълнение на УАЗ-а изисква и допълнителна електрическа помпа както и още няколко промени... Няма нужда от никакви парцали, охлаждане и прочие неща... Купете си хубави истински помпи например Пекар или ДААЗ но задължително оригинални от вносителя и ако ви откажат от топлото ми се обадете... Доста хора са свидетели как и на двата прехода на които бях с УАЗ-а си вървеше без никакви проблеми в най-голямата жега... измерено с термометър и свидетели вътре в купето 55 градуса целзий... Никакви проблеми... при това с катерене на сума баири на които всякакви марки загряваха... (защото бяха неподготвени а не заради марките държа да подчертая)...
Коментар