Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Уаз Хънтър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с Уаз Хънтър

Уаз-а вече стана важен член от семейството, всички му баем.

Оправихме хидравликата, оказа се че и едната бубина е повредена и днес специално ходих за части в Плевен (искам да изкажа голяма благодарност на Краси и Лили, който бяха изключително любезни с мен). Остана само проблемът с горивото, което си седи в левия резервоар. Имам си обаче нова струйна помпа и маркучи и ще му видя сметката.

Коментар

Имал съм пет шест автомобила с инжекция.Ходил съм при добри специалисти и винаги започват от налягането.Това на помпата и работното преди впръскване.Струва ми се,че може би ще налучкаш причината но най добре е инжекцията да се контролира от специалист.

Коментар

Не знам. За мене проблемът е в мръсотията. Вземи първо разгледай капачките на тия резервоари.

Коментар

Ако са го правили разни пишман найстори очаквй сериозни главоблъсканици.
          Ако пролема е в затиснат отдушник свали капачките на резерарите и покарай малко ако проблема изчене значи е запушен отдушник, но според мен е най-верятно да са объркани маркучите, със сигорност нещо е объркано в горивните пътища и просто оставаш без бензин,помпата е в десния резервор от към пасажерското място и е така разпложена ,че в баир бензина отива в дригя кай на резевоара ако бензина е малко разбирасе .Сигорен ли си че всичкия бензин отива в левия резервоар?
          Защото аз карам служебен хътър и мойте колеги така яко се бяха объркали с тези резервоари че штяха да ходят по майстори със здрава кола .
          като начало те бих посъветвал вземи е дин маркуч източи бензина от левия и го сипи в десния покарй и прецени какво се случва.
          Изобщо немам представа за к'во става въпрос...

Коментар

Няколко пъти това правим , източваме бензина от левия и го вливаме в десния, някаде към 10 л., След известно време, не много, целия бензин се озовава пак в левия.

Духах в одушника, балбука. Има вакуум, капачките са от тези дето не се заключват и добре затапват.

Промихме филтъра, сменихме струйната помпа ефект никакъв. Свалил съм от интернет схемата на горивната система и сега оставих едни момчета да прегледат дали всичко е свързано както на схемата.

Коментар

Стефан описал проблему. говорит,что уже начали шланги перекладывать
              не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

След още проби открихме, че ако се надуе отдушника с компресор бензина по някакви неведоми пътища вместо да се прелива в десния резервоар, се прелива от десния в левия. Явно някои го е "оправял" преди време.

Та временно изолирахме левия резервоар и включихме обратната връзка и одушника към десния. Колата почна да върви като змей и понеже трябваше да се прибирам вече в София оставихме нещата на това положение.

Другия уикенд ще я карам в Плевен, там има всичко нужно и се ще я оправят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X