Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърд блокаж за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Твърд блокаж за УАЗ

koлега,самоблокираштите се диференциали за уаз ,на практика са самоблокиращисе касети и здравината им зависи от модела на пиньона и короната на твоя диференциал.

Коментар

На сегашния ми диференциал се е счупил зъб от някакви малки зъбчатки, за който ми казаха, че при едно по-сериозно пребуксуване се чупели, затова питам за този модел да не е същото.

Коментар

Колега,доколкото разбрах,си шчупил ,някой зъб на планетите или сателитите,те не се чупят при някое пробуксуване ако са здрави.Относно бетееровите касети ,с тях ще повишиш проходимоста на джипа,и в тях няма планети и сателити,тези касети са един вид междуосев Сдиферензиал.Моето мнение слагай ги ,ще останеш доволен.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
          Колега,доколкото разбрах,си шчупил ,някой зъб на планетите или сателитите,те не се чупят при някое пробуксуване ако са здрави.Относно бетееровите касети ,с тях ще повишиш проходимоста на джипа,и в тях няма планети и сателити,тези касети са един вид междуосев Сдиферензиал.Моето мнение слагай ги ,ще останеш доволен.
          Карам вече две недели с бетеерските блокажи и съм страшно доволен.Купих си и Каймани от Голди в София и тази неделя карах за първи път с нови гуми и блокажи,направо немам думи,джипа се представи страхотноСега трябва само да пипна двигателя че с теа гуми не му стига силицата
          [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

а ето и малко снимки
            Прикачени файлове

Коментар

Странна работа до сега какви са впечетлениата и на какво си го подлагал, какви матеряли си ползвал, за муфа, полуоската казваш че е газкова, а касетата каква е и какво си и сторил
              Темата започва да става интересна
              Последно редактирано от Nik; 24-05-08, 18:54.
              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

ами още не е пробван в момента кърпя купето и едва ли ще мога да го пробвам скоро,що се однася до муфата е направена от вал за скорости на трактор престъргвана ,дупчена и тн,а касетата си е уазова към която съм добавил също муфа,ако не излезне сполучлив имам и др идеи които рано или късно ще ги изпробвам

Коментар

Браво само така, незабравяй да пишеш и да пускаш снимки.
                  Успех и чакаме отзивите
                  Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Браво, дано излезне сполучлив.
                    Много ми харесват такива проекти когато някой сам си направи или усъвършенства нещо. Пусни ако може още снимки.

А другите идеи са ................
                    "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Скоро ще започвам другият и обещавам че ще снимам всичко ,просто не мислех че ще има такъв интерес,че сега маистора с които ги правим е зает

Коментар

От къде си колега?
                        Последно редактирано от Pursie; 12-06-08, 13:01.
                        0885 297985,мтел-Радо
                        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

От Чепеларе на 10км преди Пампорово

Коментар

нещо не мога да си го представя,как зацепваш двете муфи нали там е лагера на дифа.

Коментар

ами навивам резба от вътрешната страна на касетата и эавивам едната муфа след което я заварявам а иначе могат и да ти изработят и нова касета която е по дълга от едната страна с 4зъба но искаха 150лв това ще ми бъде др вариант ,до месец ще съм пр 1вия и тогава ще видим

Коментар

Може и да не праВиШ резба само се набива плЪтно и се заварЯва и няма троШене, а колкото до полУОската при мен не издЪржат шлиците.
                                Последно редактирано от Pursie; 30-09-08, 11:45. Причина: Първо и последно предупреждение за правопис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X