Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Твърд блокаж за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Твърд блокаж за УАЗ

Кои шлици не издържат: на полуоската или муфата, и оТ какво ти е полуоската?
    Последно редактирано от Pursie; 30-09-08, 11:43. Причина: Правопис

Коментар

Колеги някакво развитие по темата с механичния блокаж ?
      Подготвям се да започна подобен проект само че на Витара.Споделете как се държат блокажите, аз съм пред дилема дали да е на шлици или зацепването да е като на Мерцедес G с челни зъби.Ето и линк по темата:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=44095
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Какво стана с развитието на тези механични блукажи
        0885 297985,мтел-Радо
        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
          има такива блокажи в България. Аз лично съм монтирал такъв на един уаз 469. Джипа е на приятел той си донесе и блокажа. Блокажа беше механичен с ел клапан за включване . Трудно мога да ти дам инфо от какво беше този блокаж.Знам ,че е бил от някаква военна машина и клапана който включва блокажа беше 24 волтов.
          Тука на първа страница колегата е споменал за такъв фабричен, но така си и остана... Никой нищо не каза и не спомена повече, толкова ли да е бил рядък и потаен екземпляр тоя блокаж

montiora незнам дали чете сега форума, ама ако може по спомен да разкаже нещо повече, а и да разпита приятела за някаква по-подробна информация...?

Коментар

Почти съм готов. До 10 дена пр ,и др( ????) Маи намерих бетеерски за по 150лв. Ще ида да видя на място и ще ви кажа.
            Последно редактирано от Pursie; 11-02-09, 21:01. Причина: Моля пишете по разбираемо. Курсовете по кодировки съм ги карал отдавна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X