Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за гуми за Уаз ( Федима Сироко ).

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Питане за гуми за Уаз ( Федима Сироко ).

Ако GOLDY няма, ето ти телефона на Десо:

Десислав Славчев – ДЕСО 0887 514 224

Продава FEDIMA.

Имай в предвид че при Десо монтажа се плаща отделно (12лв/гума за мойте 225/75/15), а при GOLDY е безплатен до колкото знам.

Успех.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
      Евала колега направо много яки са гумите и машината ти. Да те потитам джантите уазкови ли са?
      Да 15 цола, но обърнати
      sigpic УАЗ-452

Коментар

Благодаряви келги, дадохте ценна информация и съвети

Коментар

ех колеги! и аз на моя звер искам да му сложа такива гумета!! Но за сега ще се задоволим с Я 192 - Нема пари
          Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Е то това е най- голямата трудност, а какво да кажа аз с Я 245
            Сега поне карам с вериги
            Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от reichfurrer Преглед на мнение
              ех колеги! и аз на моя звер искам да му сложа такива гумета!! Но за сега ще се задоволим с Я 192 - Нема пари
              И аз съм като теб
              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

я кажете не троши ли деференциали уаза с тези гуми ако е пълен с дърва няма превъртане и троши корона или пинион или и двете
                0885 297985,мтел-Радо
                0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Колега уаз торши диферинциали не от гуми а от маса като и праснеш два кубика и половина мокра маса направо и разказваш играта особенно ако ти е счупено и леглото на опорния лагер. Чуписе и от много рязко пускане на съединителя. Особенно на бордова уазка.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
                    Е то това е най- голямата трудност, а какво да кажа аз с Я 245
                    Сега поне карам с вериги
                    e сигурно не излизаш с тия вериги!!!

Коментар

здравеи колега Дон Нуцо аз нямам уазка но един приятел и сасед за две години 4 пъти праи деференциала и все с дърва го троши и все на приятели не може да откаже аз имам газ69 и сложих джанти от витара за да сложа офроуд гуми 15 цола но ме оплашиха че все дефаранциали ще правя и се отказах и ги продадох и си сложих текезарските гуми тънки сигурно ги знаеш а моят джип е с всичко оригинално само скорости смених сега но друго нищо не е пипано
                      0885 297985,мтел-Радо
                      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

С братми имаме един Газ-69 нов, той е с 16 оргинални джанти оргинални гуми мога да ти кажа със сигрност че това е гумата за него изборати е 100% точен не слагай 15 джанти. Поздрави!
                        П. с. кагато ходим на лов една газ-69 бие всички уазки, ниви и др. джипки по проходимос но е с тройката скорости и гуми рибена кост оргиналните руски 16

Коментар

Първоначално публикуван от godech Преглед на мнение
                          един приятел и сасед за две години 4 пъти праи деференциала и все с дърва го троши.......
                          аз имам газ69 и сложих джанти от витара за да сложа офроуд гуми 15 цола но ме оплашиха че все дефаранциали ще правя и се отказах и ги продадох и си сложих текезарските гуми тънки

Диференциал можеш да счупиш от много неща...От неправилен реглаж може да го счупиш за 5 километра с каквито и да е гуми, при сериозен рязък напън когато е натоварена също, както и при различен радиос на колелата(т.е. при завиване) с добро сцепление на гумите, обикновено последното се получава когато имаш тежък товар и си с включен преден мост, и направиш завой на чист асвалт. Знам доста уазки, които се използват само за дърва(по малто от три кубика сурови(около 2 тона) никога не возят) карат се само с "тракторни" гуми и не чупят дифове....даже някои от тях вече са с БТРски шперове

Иначе за рошави гуми не е нужно да минаваш на 15", по-добре му сложи на 16ките офф гуми

Коментар

Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнение
                            С братми имаме един Газ-69 нов, той е с 16 оргинални джанти оргинални гуми мога да ти кажа със сигрност че това е гумата за него изборати е 100% точен не слагай 15 джанти. Поздрави!
                            П. с. кагато ходим на лов една газ-69 бие всички уазки, ниви и др. джипки по проходимос но е с тройката скорости и гуми рибена кост оргиналните руски 16
                            Дон Нуцо, ако монтираш правилните гуми , Каймани , дори и Кобри с размери 235 или 255, проходимостта ще се увеличи МНОГО

А тези митове,че текезесарките са по-проходими от например 469 са разбити отдавна,че и бордовата е наравно с тях,единстеният й проблем е по-дългият надвес отпред, но ......минава с повечко газ и здрава броня
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение

А тези митове,че текезесарките са по-проходими от например 469 са разбити отдавна,че и бордовата е наравно с тях,единстеният й проблем е по-дългият надвес отпред, но ......минава с повечко газ и здрава броня
                              Не съм много убеден за 69ката че по проходимост е наравно с Уаза и двете в извесни усливия си имат + и -
                              Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Колеги до преди 4 години се занимавах с дърводобих, работех с една уазка и две виетнамки, уазката бордовата влизаше там където виетнамката неможеши поради по-голямта и широчина. Имам преки наблюдения върху проходимостта и товароносимостта на уазката. Реших да подсиля уазката сложих по-здрави шпринговани ресьори + колани (който да държат моста при дупки защото много подскачаше)+ тампони подсилени на който лежи задния мост. Натоварих я с два кубика дъб плътно редене , подсилените ресьори се обърнаха на обратно.Моста опря на тампоните на рамата много грозна гледка резултата двамесеца потозиначин на работа една раздрана рама и един заден диф (касета,пиньон и корона), един ръкав нов

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X