Колеги, харесват ми гуми Сироко федима за уаза, някой карал ли е своя уаз с такъв вид гуми, кави впечатления има от тях, стават ли за уаз и ако стават каде мога да си ги закупя. Извинявам се ако се повтаря въпросат ми с друг.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за гуми за Уаз ( Федима Сироко ).
Свий
X
-
До: Питане за гуми за Уаз ( Федима Сироко ).
Първоначално публикуван от nasko919 Преглед на мнение235/85/16-това е според мене което ти трябва.Аз съм с такива и съм доволен.
Неговите са Малатеста (регенерат) италянски, има ги на много местаСлучайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
прав си няма от какво да не съм доволен от гумите.вносители има много стига да искаш да си купиш точно такива гуми(регенерат).карам в момента с кайман и съм карал и с кобра(на уаз).доволен съм и от двете гуми.цените ако не се лъжа на кобрата беше 155.00 а на каймана сега скочиха цените е 229.00/бр.
Коментар
-
Лично според мен Федимата и Малатестата нямат почи никаква разлика ( като качество, агресивност и т.н.). Единствено от Федимата има малко по-големи размери. Виж, ако говорим за истинските такива гуми ( Simex ), там нещата са сериозни. А доколкото знам аз - Федима продава Десо, който се намира в Бистрица.
RB Patrol Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от VARIO Преглед на мнениеfedima маи са немски регенерат.
www.fedima.pt
Десо ги продава, и има доста в наличност.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дон Нуцо Преглед на мнениеКолеги, харесват ми гуми Сироко федима за уаза, някой карал ли е своя уаз с такъв вид гуми, кави впечатления има от тях, стават ли за уаз и ако стават каде мога да си ги закупя. Извинявам се ако се повтаря въпросат ми с друг.
Моите са 235/75/15, защото съм с бързи дифове.
Ето малко видео,
https://htftp.offroad-bulgaria.com/JC/
бордовата е с Кайманитеsigpic УАЗ-452
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар