Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Редукторен мост-блокировки.Нови мнения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Редукторен мост-блокировки.Нови мнения

Първоначално публикуван от Plamen Преглед на мнение
    За бързо каране според мен това е вярното решение.
    Скромният ми опит от ползването на блокаж(и) досега показва, че там, където ми трябват, поне аз не мога да карам бързо ...
    Но ако приемем, че "бързо каране" може да се замени с "каране с всичката газ" - ще се съглася.

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
    Принудителните искат по-бавно преминаване и внимателно съобразяване... но пък имат свои предимства...
    Едно от най-съществените предимства според мен е възможността за контрол. Ако ти трябва блокаж - цък копчето, ако блокажът само ще пречи - без него.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

А бе красаФци, като можеше да ги получите през лятото, и да ви ги монтира човек който от години прави това, и едва ли не той ги е измислил, вие кво правихте, а? А кво приказвахте?
      Сега ви остава само да се молите Моралес догодина пак да поиска да дойде в София. Ако знаете няква молитва за викане на богове и демони - почвайте да я казвате. Ако жертвоприношението хареса на бога, той обикновенно чува молбите на недостойните. А може и да не чуе.
      Ако трябва да се вярва на историята.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        А бе красаФци, като можеше да ги получите през лятото, и да ви ги монтира човек който от години прави това, и едва ли не той ги е измислил, вие кво правихте, а? А кво приказвахте?
        Сега ви остава само да се молите Моралес догодина пак да поиска да дойде в София. Ако знаете няква молитва за викане на богове и демони - почвайте да я казвате. Ако жертвоприношението хареса на бога, той обикновенно чува молбите на недостойните. А може и да не чуе.
        Ако трябва да се вярва на историята.
        След малко идваме и почваме молитвите пред твойта врата
        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Аз не съм Бог. Аз съм скромният Му наместник в София. Недостоен говорител на Неговата Воля.

Коментар

А защо не сложите самоблокове + номера с двойната ръчна и май се получава общо взето средно некво.
            M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
              Скромният ми опит от ползването на блокаж(и) досега показва, че там, където ми трябват, поне аз не мога да карам бързо ...
              Но ако приемем, че "бързо каране" може да се замени с "каране с всичката газ" - ще се съглася.

Едно от най-съществените предимства според мен е възможността за контрол. Ако ти трябва блокаж - цък копчето, ако блокажът само ще пречи - без него.
              Всяка от блокировките си има място и предимства. Самоблокиращите искат движение без спиране и добър усет... искат и маниер и възможности и опит и... Справка Митко фулда... Той си харесва лимитед слипа... Валери Вушев също добре съм го гледал как и какво прави с две самоблокиращи касети... и твърдя че с друго не може да го направи...

Затова и писах: за състезателно каране - самоблокиращи (за който може) . За траял, бавно и спокойно премерено преминаване - принудителни... И въпреки всичко най-важното е блокировките да импонират на водача... и той да се чувства уверен с тях...
              VPetrov.photography

Коментар

Хем блокировки, хем ръчни спирачки е неизползваема конфигурация.

Коментар

Аз имам на Хънтъра от година и нещо самоблокиращи. Минал съм повече от 6000 км с тях - експедиции в чужбина, и магистрали 140 км/ч, и черни пътища бол, и дерета... Е, траяли не са ми хоби!

Първо - не ми пречат по никакъв начин, второ - нищо не се чупи. А когато ми трябват - знам с колко газ и хоп - зацепили са! То става автоматично, без да мислиш даже!

Слагам хубави масла, не жаля - и мисля че с години ще изкарат!
                  Show must go on!
                  LZ1VES

Коментар

Според мен правилният вариант са самоблокиращите дифове-особено винтовите.
                    А пък при вашият вариант с руски портални мостове, е силно препоръчително при тези слаби гъбкикато знам Голди какво прави, пък той дори не е с принудителни, а и гумите на Киата май няма да са от малките

P.S.При нашите условия в България смятам ,че сомоблоковете са с голямо предимство!
                    sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                      А пък при вашият вариант с руски портални мостове, е силно препоръчително при тези слаби гъбкикато знам Голди какво прави, пък той дори не е с принудителни, а и гумите на Киата май няма да са от малките

P.S.При нашите условия в България смятам ,че сомоблоковете са с голямо предимство!
                      ========================================================
                      есть некая беда и с винтовыми....
                      изготовление хромает.много брак.
                      вчера менял чвеку на простой дифференциал.
                      винтовой ма велки зазори в сателлите.большой люфт на короната.
                      для спорт хорошо,для кажен ден плохо

знакомая уазката, для Валери привет
                      не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение

Да де.И аз мисля така.А и ми допада повече идеята с винтовите,ама виж Моралес какво пише.Не знам...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Аз лично съм за 100% принудителни блокажи. Предпочитам, да се включва когато аз реша. Защото процентния ... я се включи кога ти трябва, я кога не ти. 100%-те правят големи пакости, ако не знаеш как да работиш с тях или си непредпазлив. А и като ще е гарга, да е рошава.
                          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от п-к A.Moralez Преглед на мнение

знакомая уазката, для Валери привет
                            Поздрави и от нас с Валери,а Уазката да, същта е
                            sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                              Аз лично съм за 100% принудителни блокажи. Предпочитам, да се включва когато аз реша. Защото процентния ... я се включи кога ти трябва, я кога не ти. 100%-те правят големи пакости, ако не знаеш как да работиш с тях или си непредпазлив. А и като ще е гарга, да е рошава.
                              Правилното решение.
                              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                                Правилното решение.
                                За кое?

Аз също бих предпочел 100% пред самоблокиращи се. Казвам бих, защото не съм карал на моя кола. Но и самоблокиращите имат доста предимства. Карал съм не малко не-редукторен УАЗ със самоблокиращи и отпред и отзад и мога да кажа, че е изключително приятно. ... И малко скучно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X