Здравейта ,въпроса ми е следния намерих динамо от ауди 100 трябва ли да се преправя нещо от рода смяна на шаиба или нещо друго,който е правил тази интервенция нека да драсне два три реда разбира се ако има желание,благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ДИНАМО ЗА УАЗ
Свий
X
-
От: ДИНАМО ЗА УАЗ
Първоначално публикуван от McLarennn Преглед на мнениеШаибата е за клиновиден ремък снимки утре
Коментар
-
Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнениеТова е добре. Стойката се прави. Предполагам релето е вградено в динамото, оригиналното трябва да се изолира.П.п. "Работата винаги продължава!!!" :P [SIGPIC][/SIGPIC]
GSM - 088/8877521
Коментар
-
Гледа се да шайбите да бъдат в една равнина и да са за еднаква ширина на клиновидния ремък. Пуска се силовия кабел към акумулатора, като е силно препоръчително разкарването на малоумния амперметър на таблото. Пуска се през контакт и една 2W лампа на таблото възбудителната верига, и си готов. Може да ползваш съществуващото окабеляване на неговия РР.
От друга страна въпросите, които задаваш, ме карат да мисля, че е по-добре да повериш манипулацията на някой, знаещ какво прави."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Николай Начев Преглед на мнениеПо лесно може да монтираш динамо от Виетнамка 90А.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар