Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлична лебедка на буханка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хидравлична лебедка на буханка

Здравейте .от няколко дни се боря с монтажа на хидро лебедка на уаза за сега което съм направил е качено на тези снимки .чакам струтар да благоволи да започне работа по оста за барабана когато започна пак ще кача снимки.ще чакам да дойде майстор да свържеме ел.инсталацията на моно блока.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0065.jpg
Прегледи:1
Размер:79.5 КБ
ID:6026340Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0066.jpg
Размер:70.9 КБ
ID:6026341Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0067.jpg
Размер:74.5 КБ
ID:6026342Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0068.jpg
Размер:88.9 КБ
ID:6026343Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0069.jpg
Размер:92.7 КБ
ID:6026344Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0070.jpg
Размер:99.1 КБ
ID:6026345

От: Хидравлична лебедка на буханка

Дано не бързаш като се вадиш. Успех с проекта.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Не искам да те разочаровам но мисля че от това нищо няма да стане. Доколкото виждам от снимките си ползвал хидравлична станция от падащ борд. Тази станция е с малък дебит на маслото. Предназначена е да пълни цилиндри а не да върти хидромотори. Визуално хидромотора на редуктора е два пъти по голям от помпата на хидравличната станция. Така поне се вижда от снимките. Няма да достига дебит. Опитай с по-малък хидромотор. Редуктора ти е червячен и не би трябвало да има недостиг на мощност. Така както си го направил в момента ако въобще тръгне то ще върти много бавно.
      Заключенията ми са на база снимките, но там не се виждат ясно хидравличните елементи. Дано бъркам.
      Иначе за тока е лесно. Снимай отблизо и ще се опитам да ти помогна.
      Успех
      Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Здравейте,относно бързането аз слагам тази лебедка за да мога да се отърва от някъде защото преди две години за 22 декември с голям зор ме измъкнаха с джуган .преди малко задвижихме въпросната апаратура но изби семеринг на хидро помпата ,разглобих е родно производство -ЗТКИ -гр.Кула но е много стара.Сега се ровя из нета за семеринг който ще работи с високо налягане.Редуктора е 1-50 .

Коментар

Щом редуктора е 1:50 значи ще е доста бавна.
          На моята механична лебедка редуктора е 1:30, и я въртя на първа или втора предавка на скоростната кутия. Така постигам скорост на дърпане нещо като на добра електрическа лебедка на първа, и малко по-добре на втора. Първата предавка понижава 3,55 пъти оборотите на коляновия вал. Ако приемем, че се вадя на 1500 оборота(нещо такова е)-значи редуктора получава 422 оборота. През редукция 30 пъти-14 оборота на барабана на въжето. Това е долу-горе минимума, по-надолу няма да усещаш, че се вадиш.

Пробвай колко оборота ще ти направи барабана, и смени помпата или хидромотора за да получиш поне 15 оборота при газ малко над тихите обороти.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първо да е пуснем в експлоатация и тогава ще видя за какво иде реч,на този етап нищо не мога да кажа ,първо сега трябва да намеря семеринг и тогаз каквото сабя покаже дано пък излезе нещо където ще върши работа .

Коментар

Първоначално публикуван от McLarennn Преглед на мнение
              Първо да е пуснем в експлоатация и тогава ще видя за какво иде реч,на този етап нищо не мога да кажа ,първо сега трябва да намеря семеринг и тогаз каквото сабя покаже дано пък излезе нещо където ще върши работа .
              Дано
              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

На мен това което е монтирано на редуктора ми прилича на помпа а не на хидромотор.

Коментар

Здравей колега Емил по какво се различава помпа от хидромотор ако си наясно с нещата разясни ще бъда благодарен.

Коментар

Помпата работи само в една посока а хидромотора може да върти и в двете посоки--можеш да го ползваш и като помпа.

Коментар

С този хидромотор можеш да работиш като помпа и да въртиш в двете посоки.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04022011(010).jpg
Прегледи:2
Размер:148.9 КБ
ID:5518123

Коментар

Здравейте,днес се опитахме да задвижиме хидромотора но 2-3 пъти избива масло на семеринга на оста ,опитах се да завартя оста на мотора с ръка но много трудно се превърта ,разглобих го но нищо съществено не открих,утре ще се помъча отново,ако имате нещо в предвид приемам всякакви коментари,благодаря.

Коментар

При семеринга налягане не би трябвало да има. Ако има, значи нещо е грешно направено, свързано или намислено.

Коментар

Първоначално публикуван от Emil_Pz Преглед на мнение
                            На мен това което е монтирано на редуктора ми прилича на помпа а не на хидромотор.
                            Това прочете ли го? Много е вероятно да е прав.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                              Това прочете ли го? Много е вероятно да е прав.
                              И на мен ми прилича на помпа със зъбна двойка и е някъде между 14 и 16 л/мин.
                              Последно редактирано от banjo; 14-09-13, 23:49.
                              Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                              Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X