Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вратата на Газката е тясна !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вратата на Газката е тясна !

Хайде стига сте се оплаквали, тясна била вратата на Газ и УАЗ, а в Дифендър човек с наднормено тегло изобщо не може да седне. Това дето седалката и волана са плътно до вратата ми го обясниха, че било по удобно да си гледаш през прозореца предната и задната гума. Що за идиотия е , зор видях докато свикна.

Коментар

То е ясно че Дифендъра е правен за топли места и се кара с лакът през прозореца, дори и парно няма сериозно, ама УАЗ-а като е за студена Русия, що не помислят хората как да се качиш с дебели дрехи и валенки. А Стефан и метъра да види какво мери пак ще казва че това не са педя и половина а метър и половина... Аре стига вече, то бива то може ама чак толкова. Тясна е и толкоз.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
        То е ясно че Дифендъра е правен за топли места и се кара с лакът през прозореца, дори и парно няма сериозно, .
        А идва зима, и се очертава свирепа...

Коментар

Ами колега няма да измислиш топлата вода ако си сложиш на Дифендъра допълнителна печка Вебасто. Май повечето Дифендъри в българско (без тези на полицаите) вече са с такива
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Вратите на ГАЗ-ката и на УАЗ-а въобще не са тесниЩо за щуротия че били тесни вратитеНа който му е тясно значи не са за него тези джипки-има други които са много по широки

Коментар

Re: Вратата на Газката е тясна !

Само за да поддържам огъня ще попитам : Колко бързо се излиза от задната седалка на Нисан Патрол/Терано къса база? Или от коя и да е триврата джипка.
              Питайте Чуров как се чувстваше пътника му на задната седалка, като Патрола се удави в една река?
              Никой не казва че вратата на Уаза е широка. Факт тясна е. Но с това няма проблем.....като се свикне. Просто се опитах да защитя колата си, като изтъкна и положителни страни на този факт. Лоялност какво да се прави.
              Чавдаре, с това шембе дето го имам за йога не ставам, но пак си влизам и излизам безгрижно.
              Всяка една " бивша военна " кола има някакви кусури във вреда на удобствата.
              Можем да обърнем темата в посока на : " Какви конструктивни недомислици има в моята кола ?"
              Иначе пак сме в посоката :" Бий Уаза, той е руски носи на бой и пиене"
              Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
              NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Колега, теб те знам че щом аз кажа нешо ти задължително ще си против, ама моля ти се вземи едно метърче, разходи се и замери, после премери на която щеш друга джипка и пак ще говорим. Разбирам че сте влюбени в тези машини, ама което си е издънка си е такова и не се поправя с празни приказки не е тясна като сантиметрите казват друго. Айде сега по стар навик кажете че сантиметъра е манипулиран за да се изкара на УАЗ-а вратата тясна....
                Това е по повод на изказването на Трапера не на Пърси.

Коментар

До: Re: Вратата на Газката е тясна !

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                  Само за да поддържам огъня ще попитам : Колко бързо се излиза от задната седалка на Нисан Патрол/Терано къса база? Или от коя и да е триврата джипка.
                  Питайте Чуров как се чувстваше пътника му на задната седалка, като Патрола се удави в една река?
                  Излиза се бавно. От Патрула в същност е що-годе удобно да се излиза само през дясната врата. По-бързият начин за излизане на пътника отзад е през прозорците.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

Подкрепям колегата СтефаН, това е военна машина конструирана през 50 год. при нейното създаване приоритет не са екстри за водача. За разлика от амариканските джипки се гони турбо фолк газарията.В божурище карах едно чеви 6 000 куб дизел автоматик, когато капнеше акумулатора го дърпахме с зил да запали.Но като скъса каре на кардана приключи цалата революция. Тоест руския войн е 100% войн няма екстри големи врати, веобразни осмаци и раздатки с сто опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                      Можем да обърнем темата в посока на : " Какви конструктивни недомислици има в моята кола ?"
                      Иначе пак сме в посоката :" Бий Уаза, той е руски носи на бой и пиене"
                      Ако се отвори такава тема аз бая мога да напиша, нали и мойта е военно изчадие... но аз си я харесвам такава.
                      Това е факт на черното бяло не можеш да кажеш , Куадра е прав в това отношение.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        Колега, теб те знам че щом аз кажа нешо ти задължително ще си против, ама моля ти се вземи едно метърче, разходи се и замери, после премери на която щеш друга джипка и пак ще говорим. Разбирам че сте влюбени в тези машини, ама което си е издънка си е такова и не се поправя с празни приказки не е тясна като сантиметрите казват друго. Айде сега по стар навик кажете че сантиметъра е манипулиран за да се изкара на УАЗ-а вратата тясна....
                        Това е по повод на изказването на Трапера не на Пърси.
                        Е може ли да кажеш на черното че е бялоАз съм 100 кила(може и малко повече да съм) и нямам проблеми с качването,сядането,слизането от УАЗ-а.Да добавя още че съм с оригиналният волан(големият)и нямам абсолютно никакви проблеми.Е защо да казвам че е тясно когато не е и ми е съвсем удобно
                        П.П. Тази врата тясна ли е според теб
                        Джипката не е моя-на колегата targa e

Коментар

Я кажи друг джип с такава база и четири врати.

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                            Излиза се бавно. От Патрула в същност е що-годе удобно да се излиза само през дясната врата. По-бързият начин за излизане на пътника отзад е през прозорците.
                            Разликата Чавдо е че Патрула с три врати никога не е бил армейска машина от която трябва да се евакуира бързо. Що се касае поста на колегата за Шевролета ще кажа че той няма нищо общо с темата и е от сорта на "Ама вие що биете негрите?"

Коментар

Я каква гореща тема се заформи, много ревност, много докачливост.

Коментар

Да, разбрах че съм чеп освен това (това някой колега, коато не е трудно да се досетя кой е, в изблик на гнев го е лепнал на червената пържола).
                                Мерси, приемам го за комплимент, щот от някои неща и чеп за зеле не става

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X