Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Колега, не знам защо се палиш толкова! Сигурен съм, че никой не иска да каже, че си убиец или подбудител. Обаче погрешен съвет, дори и да е даден със най-добри намерения, може да вкара някого в беля. После "Извинявай...аз не знаех..., без да искам...., аз си мислех, че е по-добре...." не върши никаква работа.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
      Колега, не знам защо се палиш толкова! Сигурен съм, че никой не иска да каже, че си убиец или подбудител. Обаче погрешен съвет, дори и да е даден със най-добри намерения, може да вкара някого в беля. После "Извинявай...аз не знаех..., без да искам...., аз си мислех, че е по-добре...." не върши никаква работа.

убиец ли съм

не желая да коментирам нищо друг
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Моля да се придържате към темата която гласи:"Недостатъци на самоблокиращият иференциал"

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
          Моля да се придържате към темата която гласи:"Недостатъци на самоблокиращият иференциал"
          да пусна ли нова тема тогава , за личния ми въпрос
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            да пусна ли нова тема тогава , за личния ми въпрос
            Пусни си тема щом искаш но не в този под форум.Тук дискутират хората недостатъците на блокажа на УАЗОсвен това има и ЛС-та за такива въпроси
            Темата е чисто техническа и нека да пишат хора които имат опит с някакви блокажи.Както самият виждаш аз не пиша нищо по темата защото съм малко "зелен" в тази насока с блокировките и нямам все още такива.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Крайно опасно заявление.
              Блокиралият преден диференциал прави завиването принципно невъзможно!
              Не вкарвай никого в гроба.

не принцилно а и децата знаят изобщо невъзможно , с този принцип ще вкараш някои в беля ,

Коментар

нормально они работают.
                проехал несколько тысяч километров на разных машинах с разными дифференциалами и зимой, и летом,и по разным дорогам.немного нужно поменять манеру вождения и всё.
                самые ярые спорщики на эту тему-те,кто ими и не пользовался ни разу
                не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

Мда. Сега па трябва да се занимаваме с психотерапия и туширане на комплекси за вина.
                  Хубаво, не си убиец, мирясай. В нашето законодателства де да знам защо, не съществува института "техническо устройство - източник на повишена опасност". Автомобилът например е такова нещо. Ако препоръчаш на някого да вземе аспирин а не си лекар - стига някой да заведе дело ще идеш в затвора. Просто бъди внимателен и с автомобилите. Особено със значими изменения в конструкцията. И блокиран УАЗ, и БТР и даже верижните трактори се карат и завиват. Но водачът трябва да знае за блокировката, трябва да умее да я използва, и чак тогава отстрани работата ще изглежда като че е проста кола. Не си струва да се отнасяш пренебрежително към потенциалните проблеми. Това и казах. Що си шибна камшика и изяде юздата аз поне не разбрах.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Мда. Сега па трябва да се занимаваме с психотерапия и туширане на комплекси за вина.
                    .
                    престани бе човече

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X