Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Колеги , моля ви не се опитвайте да имитирате Стефан с постовете си, Той е уникален и единствен. Все пак той е физик и му личи отдалече. ( тук пишещия има известен опит с физиката и физиците).

Обяснете на човека ясно и просто защо според вас е опасен пълния блокаж ( 100%) и защо.
    Аз през целото време си мисля, че той пита за винтов блокаж ( с какъв то съм аз). Нямам никакв опит с пълен и затова не мога да му дам съвети.
    И моля давайте съвети от личен опит, а не в стила " една жена на опашката каза....)
    Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
    NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

До: Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Много теми се е спорело и ще се спори още, но мненията си остават противоположни
      Поздрави на всички
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Самоблокиращите имат различни коефициенти на блокиране. От 1:3 на палцовите до 1:8 на Торсена. Мислиш ли че ще усетиш разликата, като влезе в завоя не където си очаквал, а 300 метра по-нататък? С радиус на циркулацията два километра? Или че човек, който не знае за кво става дума ще успее да се справи с проблема?

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
          Самоблокиращите имат различни коефициенти на блокиране. От 1:3 на палцовите до 1:8 на Торсена. Мислиш ли че ще усетиш разликата, като влезе в завоя не където си очаквал, а 300 метра по-нататък? С радиус на циркулацията два километра? Или че човек, който не знае за кво става дума ще успее да се справи с проблема?
          еи исправи волана , че стия радиуси и циркулации дунавската равнина няма да ти стигне да завиеш
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
            еи исправи волана , че стия радиуси и циркулации дунавската равнина няма да ти стигне да завиеш
            Юли, ти преди да пишеш прочете ли в кой подфорум се намираш.
            Прогресивни ЛСДта от 0 до 100% при УАЗ.
            Стефан е прав ама не му се обеснява.

Коментар

Ъхъ. А Кинекса като по-мразещ уазовете кой знае защо знае ...)
              Кво като пусна волана? С блокировка отпред няма значение дали съм го въртял. С блокировка отпред се завива по Метода Вушев. Както обикновенно - с педала на газта.

Коментар

До: Re: Недостатъци на самоблокиращият диференциал

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                И моля давайте съвети от личен опит, а не в стила " една жена на опашката каза....)
                Е точно това е проблема, и постовете на тези с известен опит се размиват
                А и да не говоря,че специално тази тема се дискутира през месец, и се почват едни писания отново,отново........
                sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Юли, ти преди да пишеш прочете ли в кой подфорум се намираш.
                  Прогресивни ЛСДта от 0 до 100% при УАЗ.
                  Стефан е прав ама не му се обеснява.

и ти ли , като него си на това мнение , че искам да вкарам някои в гроба
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                    Ъхъ. А Кинекса като по-мразещ уазовете кой знае защо знае ...)

Глей ся как приказва. Мразещ, обичащ. Все емоции.
                    При мен ги няма.

Коментар

и ти ли , като него си на това мнение , че искам да вкарам някои в гроба
                      Почти.
                      Ма тя хич не завива когато е 4х4 ти за блокиран преден диф говориш.
                      Последно редактирано от kinex; 06-09-07, 19:43.

Коментар

Почти.
                        Ма тя хич не завива когато е 4х4 ти за блокиран преден диф говориш.

пак ще попитам, данеби нещо да несъм разбрал ,

вие със стефан смятате ли че искам да вкарам някои в гроба , или да го убивам , това ми е въпроса , единстван ,

защото и женами прочету тук , и няма как да и обясня
                        Последно редактирано от kinex; 06-09-07, 19:43.

Коментар

Може и да не искаш.
                          Не знам.
                          Не те познавам.

Коментар

пак ще попитам, данеби нещо да несъм разбрал ,

вие със стефан смятате ли че искам да вкарам някои в гроба , или да го убивам , това ми е въпроса , единстван ,

защото и женами прочету тук , и няма как да и обясня
                            Има една поговорка, която гласи: "Пътят към ада е покрит с добри намерения"...
                            А ако не ти се вярва за блокажите, вземи едно детско автомобилче с твърдо зацепени предни колела и експериментирай на някаква гладка повърхност. Мисля, че ще успееш сам да си направиш изводи......
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                              Има една поговорка, която гласи: "Пътят към ада е покрит с добри намерения"...
                              А ако не ти се вярва за блокажите, вземи едно детско автомобилче с твърдо зацепени предни колела и експериментирай на някаква гладка повърхност. Мисля, че ще успееш сам да си направиш изводи......
                              малко се земи враце това одговор на цитата ли е , икак ще регираш ако чове те нарече убиец

поне да ми беше одговорил на този цитат

Коментар

Може и да не искаш.
                                Не знам.
                                Не те познавам.
                                смятам и твърдя че по никъкъв начин , не съм убиец

а ти как смяташ

смятам още че ,това е сериозен въпрос , и неможе да се одговаря много значно , одговори с да , или не , тъкъвси

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X