Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Диференциал - касета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Диференциал - касета

Днеска сглобих задния, петно-контакт по целия зъб почти. свалих и предния утре ще сменям касетата и пиньона.

Коментар

Здравейте, вчера разглобих предния мост за да слагам корона- пиньон 8-41, а то се оказа че съм с такава,до сега съм карал с два различни. Преди 4 години сменяха на задния мост, да ли тогава са сложи ли 8-37 или е купен така не знам. По миналата година купихме чисто нови гуми малатеста-кобра,за две зими грайфера намаля с 5мм. и като карам ми направи впечатление че задните гуми вадят камъните по черния път. Сега вече съм с еднакви корона-пиньон на двата моста. И да питам защо и на двете касети има набити втулки под лагерите.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetan41 Преглед на мнение
        И да питам защо и на двете касети има набити втулки под лагерите.
        Ако е затова за, което си мисля питаш, скоро ще разбереш сам защо има нещо под лагерите.

Обясни малко повече или сложи снимки най-добре.
        Успех с ремонта.
        "Джипът започва да върви, като спре да ти е жал за него"УАЗ 469ТЕРАНО 2,7ТДПЕЖО 307 1,6хди

Коментар

Тука има колеги,дето си залагат главата,че с различни корони нема да изкара и 4 дни а ти 4 години.Това е доста интересно.Моята уазка също беше с различни дифове,ама поведението и на пътя беше доста странно при включен преден мост и след 200 метра не можеше да се изключи лоста.

Коментар

Може и 4г ,да изкара ако не се включва,преден мост,или се включва само на сняг или кал,където може да има,някакво преплъзване при включване на предния мост

Коментар

Съгласен съм,колега,но аз където свърши асфалта,там бутам лоста на предното.Така са ми казвали приятели,дето са счупили не един и два дифа.Говориме за черен път,за калта и снега е ясно. А и уаза беше с 3 нови гуми и една доста износена на бързия диф..Та си мисля,дали не са се опитали да компенсират малко от разликата.

Коментар

Здравейте. джипа се ползва за лов,качвам 4-5-6 човека, 3-4 кучета. Предният мост го включвам щом почна да се катеря в балкана и минавам от 10 до 30 км. и така 4год. Вчера го подкарах с сменените корони 41 на двата моста, джипа върви всичко е окей и возията е много различна.

Коментар

офффф
                  Първоначално публикуван от borko3228 Преглед на мнение
                  Съгласен съм,колега,но аз където свърши асфалта,там бутам лоста на предното.Така са ми казвали приятели,дето са счупили не един и два дифа.Говориме за черен път,за калта и снега е ясно. А и уаза беше с 3 нови гуми и една доста износена на бързия диф..Та си мисля,дали не са се опитали да компенсират малко от разликата.
                  Ей стига си разказвал смешки че ме заболя корема.............
                  Където не мога пеш продължавам с Уаза.
                  Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
                  Съдействие на закъсали автомобили

Коментар

В почивните му навъртях около 40км. в балкана и нямаше никакви дертове предвид ремонтите. На асфалта по бавен, от преди, но в балкана с по голяма мощност.

Коментар

Така с бавните дифове ще можеш да го товариш с повече прасета към селото.

Коментар

Дай боже, дай.

Коментар

ако включа предния мост от лоста и не сам завил от вънка болтовете да го блокирам,ще действа ли, или първо трябва да го блокирам и после да включвам от лоста?

Коментар

012402031 ШАЙБА ПИНЬОН -УАЗ 0.10мм
                            012402032 ШАЙБА ПИНЬОН -УАЗ 0.15мм
                            012402033 ШАЙБА ПИНЬОН -УАЗ 0.25мм
                            only 4 x 4,sim AWD

Коментар

012403090 ШАЙБА ДИФЕРЕНЦИАЛ 0.10мм
                              012403091 ШАЙБА ДИФЕРЕНЦИАЛ 0.15мм
                              012403092 ШАЙБА ДИФЕРЕНЦИАЛ 0.25мм
                              012403093 ШАЙБА ДИФЕРЕНЦИАЛ 0.50мм
                              only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Първоначално публикуван от borko3228 Преглед на мнение
                                Тука има колеги,дето си залагат главата,че с различни корони нема да изкара и 4 дни а ти 4 години.Това е доста интересно.Моята уазка също беше с различни дифове,ама поведението и на пътя беше доста странно при включен преден мост и след 200 метра не можеше да се изключи лоста.
                                Моя Головастик колеги и на него трудно се изключва предното та взех да се позамислям по темата.При каране немога да намеря някви проблеми пък и доста километри е навартяла Уазката с товар .Дали и мен ме чака това?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X