Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безконтактно(електронно) запалване за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Безконтактно(електронно) запалване за УАЗ

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Категорично не. Трябва ти нещо от двигател с приблизително същия обем и приблизително същата честотна характеристика.

И защо не поставиш обикновено електронно запалване за УАЗ, вместо да се опитваш да направиш простото сложно?
    На там клонят нещата
    Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Или Хол-ово от Самара.
      Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
        Или Хол-ово от Самара.
        То е даже по-добро, ама откъде?

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Преглед на мнение
          Или Хол-ово от Самара.
          То е даже по-добро, ама откъде?

Коментар

От някоя Самара ,а ето и как да се преработи за два датчика на хол.http://www.youtube.com/watch?v=ZAwK_...ure=plpp_video и оригиналното за Волга 24 http://www.youtube.com/watch?v=CXYdT1SuEHY

Коментар

Сега ако кажеш и това оригиналното за Волга къде се продава?

Коментар

Тук няма,защо -звучи така ''Черен хайвер -имате ли? НЕ! Зщо ? Няма търсене! Но аз търся? ВИЕ сте единствениа!!!! " като в тоя руски виц. Иаче казано товае продукт който не се произвежда от умз и змз и официалниа дилър няма право/интерес / да го /внася/предлага/продава/.Така ми звучи на мен. Потребителя е'' в шах с пешка.'' Затова ще си купя от самара и ще го правя за Уаз.Дано съм бил малко полезен .

Коментар

Иване да търся ли по нашите магазини и какво точно ти трябва ?
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Специално заради мен,няма нужда,ако имаш път провери. Освен Ясен,други желаещи има ли?Това еhttp://www.ate2.ru/?id=42&page=9&typ...irect=dosearch

Коментар

Самаров електроразпределител имам... такаче остава да го намеря и да го преправя... утре ако го открия в гаража ще пиша
                      Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнение
                        Чудя се още какво да правя...До оня ден даже имах оригинално електронно но бащами го е подарил на негов приятел че неговото се е прецакало... и сега трябва да купувам Edis-a ми се струва по-надежно... направата на шайбата е най-малкия ми проблем... Другите карантии ме притесняват... досега несъм се занимавал със електронни запалвания... и ми е пълна индия... Готово запалването от Форда можели да се сложи на уаз-а ? На кои Фордове го има ? Благодаря Ви предварително ))
                        ЕDIS-4 ти трябва,има го на почти всички бензинови фордове без карбураторните.Нарязваш 36 зъба на шайбата на коляновият вал(или закрепяш венец),връщаш на 90гр мотора(всички бутала да са на едно ниво),поставяш датчика точно срещу зъб,на разстояние 0,5-0,8мм,бележиш зъба,смъкваш шайбата и махаш белязаният зъб.При този монтаж имаш зададен 10гр аванс,за по-голям трябва електроника,аз го комбинирам с мегаскуирт,пише се авансова таблица като аванса варира според оборотите от 10 до 42гр,виждал съм корекция(авансова)и с друг тип електроника но не знам точно каква.
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                          ЕDIS-4 ти трябва,има го на почти всички бензинови фордове без карбураторните.Нарязваш 36 зъба на шайбата на коляновият вал(или закрепяш венец),връщаш на 90гр мотора(всички бутала да са на едно ниво),поставяш датчика точно срещу зъб,на разстояние 0,5-0,8мм,бележиш зъба,смъкваш шайбата и махаш белязаният зъб.При този монтаж имаш зададен 10гр аванс,за по-голям трябва електроника,аз го комбинирам с мегаскуирт,пише се авансова таблица като аванса варира според оборотите от 10 до 42гр,виждал съм корекция(авансова)и с друг тип електроника но не знам точно каква.
                          Супер,а ЕДИСа следи ли вакума/абсолютно налягане /в колектора за да изменя аванса.Обикновен аванспроцесор който слагат на метановите уредби ще свърши ли работа,вместо МЕГАта.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_ Преглед на мнение
                            Супер,а ЕДИСа следи ли вакума/абсолютно налягане /в колектора за да изменя аванса.Обикновен аванспроцесор който слагат на метановите уредби ще свърши ли работа,вместо МЕГАта.
                            EDIS има вакуум-датчик. Но продължавам да съм любопитен как ще го настроите за УАЗ.

Аванспроцесорът не върши тук никаква работа, за нищо.

Коментар

Не всички имат вакуум датчик.
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
                                Не всички имат вакуум датчик.
                                Такова запалване е абсолютно безсмислено за УАЗ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X