Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хидравлика!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

И аз мислех да слагам такава хидравлика на пикапа и станах пишман, че се затривах с нея! Нестава... винаги има нещо, което неми харесваше! На уаза обаче немога да си спомня как беше направено отпред и немога да кажа НЯМА ДА СТАНЕ, но мога да ти помогна с това, че при мерцедеса има паразитен хебел, на който има рамо (при уаза незнам как беше)! Самата хидравлика неможе да завива много - т.е. има малък ход и без паразитния хебел няма никаква маневреност! А това няма как да се оправи освен, чрез удължаване на рамото! При мене обаче имаше и проблема, че оригинално моята кутия седи отвън на рамата, а мерцедесовата е отвътре отделно пък въртенето на двете кутии беше противоположно!
    От мен съвет остави си стария сектор! Намери си една бутилка хидравлична от виетнамка и си решаваш проблема по най-лесния и хубав начин!
    лек ден
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
      Почти съм сигурен че трябва да забравиш за тая кутия.
      Бях забравил за нея бая отдавна,даже боядисах рамата и сега ако седна да правя нещо само ще осера нещата ама тои Стефан е виновен за всичко с тия неговите изказвания и ме запали отново и сега незнам кка ще спя.........

Първоначално публикуван от Стефан
      Да, значи никой не е слагал ...
      Там от тоя мерцедес слагат серво на волана, а на на спирачките - масово от БМВ.
      Няма хидроакумулатор, ама живият живот показва че даже и механичен демпфер не трябва, в Русия си гонят из гората с това, и даже не помнят къде се долива масло....

Тая хидравлика я слагат масово, има единствена особеност.По-хубава е от уазовската, щото има обратна връзка, и усещаш завиването..
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Към Asen - Dezki
        Колега помпата такава ли беше........?

А това с редуктора и аз също го мислих ама само ме притеснява дали няма да се получат много големи луфтове на волана.

Към DINI
        Дини аз лесно ще вземе цилиндър от виетнамка ама опсле нали трябва да слгагам оная работа(не знам как се нарича точно)където да насочва маслото като завъртиш волана и така според мен ще стане много сложно.

Коментар

такава беше, същата
          http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
          Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Слагай,ако можеш и да не ти пука. Аз сложих на 40годишен Ровер.При мен обаче, за хебела на оригиналната сект. кутия е хваната щанга,която бута паразитния хебел.И понеже движението е наопаки,презацепих хебела на 180 градуса.Бачка.След 5 год. умря помпата, ама на кой му пука,помпи да искаш.Аз също имам Газ 69 и темата живо ме интересува.ама ми писна да ходя с робошките. На всичкото отгоре сложих мотор 2.3Д-Опел,и няма място.Горивоподкачващата помпа се пада баш там.Трябва да я местя по-нагоре,да слагам междинна щанга,нови опори.Абе мързи ме.Иначе като се затъкна с кренвирша (Ровера) в някои драки, много помага.Ако все пак я сложиш, дай снимки. Успех. Забравих да кажа,че гумите на Ровера са 7.50-16.Волана е малък и въпреки това се върти с един пръст.На невярващи ще кажа само-ела и се убеди.
            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Бе тя и мерцедесовата ще стане стига да си достатъчно упорит... няма нещо което да неможе да стане въпроса е винаги на каква цена...
              Залавяй се с тази мерцедесовата и тва е
              4ао и успех

Коментар

При тея ;уйдурми; не можеш да формираш голяма цена ,защото просто никой не прави такива неща за пари.Такива работи се правят за кеф(особенно като проработи) или без пари(за приятел) обаче и той трябва да се цапа.Иначе се чувствам нареден.Все пак никой не обича да играе балъка.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

цена го употребих не в смисъла на пари... Всяко нещо "струва" на някого определена цена и има няква стойност за него още повече ако това го е минал през собстевените си ръце!
                  лек ден

Коментар

До: Хидравлика!!!

А някой слагал ли е на ГАЗ 69 Уазкова хидравлика??
                    Дали става 1:1, казаха ми че хебела не бил същия - ако някой може да даде съвет?
                    Поздрави!!
                    Когато нямаме това, което ни трябва,
                    ни трябва това, което имаме!

Коментар

Първоначално публикуван от misho5kov Преглед на мнение
                      А някой слагал ли е на ГАЗ 69 Уазкова хидравлика??
                      Дали става 1:1, казаха ми че хебела не бил същия - ако някой може да даде съвет?
                      Поздрави!!
                      Колега нема начин да не стане. Може да не е 1:1 но все някак ще стане.
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Здравеите на всички колеги.От скоро чета и искам да кажа че
                        форума е чудесен.Мога да бъда полезен относно поставянето на хидравликата.Ако все още е актуална темата пишете
                        Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)

Коментар

Първоначално публикуван от la4o_svoge Преглед на мнение
                          Здравеите на всички колеги.От скоро чета и искам да кажа че
                          форума е чудесен.Мога да бъда полезен относно поставянето на хидравликата.Ако все още е актуална темата пишете

С какво ако не е тайна???

Коментар

с обръщането на посоката на въртене.Аз направих редуктор 1:1 от хидравлична зъбна помпа
                            Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)

Коментар

Все пак колко парички струва една оригинална хидравлика за УАЗ и лесно ли се монтира. Случайно днес станах собственик на УАЗ 315146 и това е едно от първите неща които смятам да монтирам. Е първо ще се препипа тук там, ламарини, боя, шлайф на главата но ми се върти в главата и хидравлика. Благодаря за всяка информация
                              Когато човек говори истината - не се налага да лъже!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho74 Преглед на мнение
                                Все пак колко парички струва една оригинална хидравлика за УАЗ и лесно ли се монтира. Случайно днес станах собственик на УАЗ 315146 и това е едно от първите неща които смятам да монтирам. Е първо ще се препипа тук там, ламарини, боя, шлайф на главата но ми се върти в главата и хидравлика. Благодаря за всяка информация

над 1000лв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X