Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среден диф за УАЗ 469

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среден диф за УАЗ 469

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Да се сложи фул-тайм РК на УАЗ не е чак толкова трудно, но следващото, което трябва веднага да се смени е конструкцията на каретата на предния мост. Те са с променлива ъглова скорост, което ги прави доста неубедителни при движение с голяма скорост и под товар, защото ще носят непрекъснати ударни натоварвания.

При бавно движение или при изключен преден мост не създават проблеми, но на фул-тайм ще е 1:1 с първата версия на трабанта. За който не знае - там вечно нещо трака и се саморазглобява и човек винаги си носеше части, с които да събира полуосите от пътя.
    комплексното решение е на роснака че и вотката се пие не само от чашите а в повечето случаи от шишето , и пак и какво и от това и в двата случая и техниката и задкормилното устроиство остовот в калта .Постовянето и монтиранто на този див говори сомж за едно тежак и голям товар на здрав терен . От там много главоболия по трансмисия и ред други... п.п това е малак голям виц карахме аз с нисана и една ожаска по един терен окаляхмесе добре така да се каже отидохме на авто мивка на мен ми взеха 20 лева на ужаската 10 при запитване на миещия каква е разликата .Той ми одговори па не видиш ли че не е оспела да си накаля калобраните .
    Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Зайко, ще те кова за правопис, ей! Къде е жена ти да те наглежда?

А на руснака не му брой водките че откакто имам УАЗ не съм ходил тебе на разходка. Ще дойда и ще обикалям в кръг около тебе.

Коментар

И поне получих това ...Пламене, хубаво пишеш, ама оправи го малко този правопис бе. Така все едно не ти пука за читателите, а нали за това се пише тук-за да го прочете някой. ще опмена някой нещица за притежателите на УАЗ поставянето е напълно излишно ... на второто шише вотка братушките са измислили редукторните мостове .А на каса бира мога да дам инфо за компромисно решение за УАЗ СПРЯМО мостове гуми и магаре и самар да ги носи . П.П. абонирам се за темата

Коментар

Зайко, ще те кова за правопис, ей! Къде е жена ти да те наглежда?

А на руснака не му брой водките че откакто имам УАЗ не съм ходил тебе на разходка. Ще дойда и ще обикалям в кръг около тебе.
          Ха ха не ме питай за жената нейде празнува студенския или там каквото се казва. А в кръг секой го знае да обикаля .Сега е модерно под мен и над мен в калта .За уаза знам и затова те придизвиквам де...

Коментар

Няма страшно. Моята жена пък ми взе УАЗа и отиде на село да коли прасе. Ама ще го върне де.

Коментар

Няма страшно. Моята жена пък ми взе УАЗа и отиде на село да коли прасе. Ама ще го върне де.
              Кое ? уаза или прасето ? паза поведение след ново година да не пречим на колегите ловци це направим един хард.Пай оспамихме темата трии ненужното.-

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                За големи гуми не е нужно само голямо предавателно число. То и с двигател от балканче посредством достатъчно голяма редукция може да се задвижат и гуми от кариерен самосвал, ама нали разбирате, че няма да се свърши никаква работа.
                За големи гуми си е нужен и голям мотор. А освен това и адекватна по здравина трансмисия.
                Хънтърът спред мен е точно такова нещо. По серизни диференциали от 469 и , много по-добър двигател.

Коментар

Първоначално публикуван от g_gosho Преглед на мнение
                  Хънтърът спред мен е точно такова нещо. По серизни диференциали от 469 и , много по-добър двигател.
                  ЛЕК жокер монтирането на тези железа никак не е лошо много ръчки много нещо .1 ВИ. жокер безплатна бира ... кантарна ос.....много ръчки ............хахахахаха

Коментар

Да се сложи фул-тайм РК на УАЗ не е чак толкова трудно, но следващото, което трябва веднага да се смени е конструкцията на каретата на предния мост. Те са с променлива ъглова скорост, което ги прави доста неубедителни при движение с голяма скорост и под товар, защото ще носят непрекъснати ударни натоварвания.
                    Това не е вярно!! Каретата са ШРУС(Шарнир Равных Угловых Скоростей). Не знам откъде я черпиш тази информация....
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                      Това не е вярно!! Каретата са ШРУС(Шарнир Равных Угловых Скоростей). Не знам откъде я черпиш тази информация....
                      Потвърждавам и аз за предния мост.

http://www.autoprospect.ru/uaz/3151-...nijj-most.html
                      Газ 69 2.4i
                      Густо майна, пътят свърши !!!
                      GSM: О895 7О6О59

Коментар

То всъщност няма такова нещо като шарнир с абсолютно равни ъглови скорости. Въпросът е колко са топчетата. На УАЗ са 4, а заради особености на конструкцията всъщност играят като 2. Пак не е като кардан с кръстачка, ама на повечето други коли са по 7 топчета и има голяма разлика.

Коментар

И аз за това си мислех, също и от ъглите на каретата на карданите, на теория.
                          Но нека се пробва скоро ще има резултати руски мостове /военни/ на фултайм РК. За сега с 50-60км не се чувства разлика по високи скорости не съм смял да вдигам.
                          Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Имам Дефендър 2.5 тд къса база и газ -69 и двата модела са с тракторни гуми(на Дефендъра даже се продават)някой ако има мерак да дойде да ги изпробва сега в снега и после ще си говорим има ли смисъл от такава заигравка.Бих написал кой кой е в калта и снега но пак всички ще гракнат срещу мен.

Коментар

. Въпросът е колко са топчетата. На УАЗ са 4, а заради особености на конструкцията всъщност играят като 2.
                              На уаза не са ли 5 като едното е по голямо и е в средата?
                              Където не мога пеш продължавам с Уаза.
                              Съдействие за закупуване на гуми с отстъпка срещу
                              Съдействие на закъсали автомобили

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                                Имам Дефендър 2.5 тд къса база и газ -69 и двата модела са с тракторни гуми(на Дефендъра даже се продават)някой ако има мерак да дойде да ги изпробва сега в снега и после ще си говорим има ли смисъл от такава заигравка.Бих написал кой кой е в калта и снега но пак всички ще гракнат срещу мен.
                                Кажи де ,така ще е по полезна тая тема?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X