Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Информация за двигател Газ 24

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Информация за двигател Газ 24

Да прав си Румка,нашия ГАЗ 69 с омегов мотор 2.0 115к.с. чупи вече 4-ти мост за една година(2 задни-заварки и 2 предни),И аз мисля,че оригиналното е най-добре,все пак инженери го мислят и тестват.Заради това търся 417 или 421 мотор,24д е много хубав мотор но за по асвалт или хубави горски пътища,в деретата и каране на ниски обороти го няма както е казано от много колеги тук,все нещо не му достига и не ме кефи.Трябва да се играе доста със съединителя а това не е много полезно за трансмисията(ударни натоварвания).Но нали темата офроуд ни е завладяла напълно и все тунинговаме,а може би оригинален руски джип с хубави гуми и леки смислени подобрения не влошаващи заводските му параметри и замисли с опитен водач може да надвие доста уродливи и в повечето случаи безмислени тунинги.
    Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832

Коментар

Благодаря на всички за оказаното съдействие и за компетентните отговори !

Коментар

417 с ламаринка / или както колегата я нарекъл кания/. 421 без ламаринка.

Май слагат глави 421 на 4021/не сме слагали / - просто главата на ЗМЗ е бая по скъпа и никой не я поддържа на склад.

Разпределителен вал 417.1006015 вече не се произмежда. Произвежда се 4216.1006015 / УМЗ/ но не знам каква е разликата.

Лагерите биелни и основни са вече три вида - едните са Дайдо металс завода който и преди си е правил лагерите .

Другите не съм ги разследвал - по евтини са и май се произвеждат в Китай за ЗМЗ. Поръчваме само от скъпите.
        only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X