Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По-мощен генератор - от какво и как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: По-мощен генератор - от какво и как?

Първоначално публикуван от icenceto2005 Преглед на мнение
    понеже админите не ми дават все още да правя лични съобщения ще те питам във форума понеже виждам че си много в час.Кажи като се смени стандартният генератор който мисля че беше около 40а.ч.с примерно 90А.трябва ли и какво да се преправи по инсталацията така че да не се запали нещо например ампермера койно на уаза е разчетен до 30А.и какво ще стане с него ако през него протече такова напрежение.Предварително благодаря и желая успех

КАкво напрежение??? Сложи си пак 12 волтов генератор Ампермера показва тока,а не непрежението

Нищо не се променя.И все пак погледни колко е дебел кабела до генеатора да не би някой да си е правил свободни съчинения щото ако е тънък може и да се стопи.
    Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
      КАкво напрежение??? Сложи си пак 12 волтов генератор Ампермера показва тока,а не непрежението

Нищо не се променя.И все пак погледни колко е дебел кабела до генеатора да не би някой да си е правил свободни съчинения щото ако е тънък може и да се стопи.
      да генератора ми е 90а. от виетнамка такъв намерих кабела от него до ампермера ми е стандартния за уаза на цвят е червен и е малко по дебел от другите но като монтирах лебетката ме посъветваха да го дублирам и пуснах един един дебел многожичен кабел директно от алтернатора до стартера без да минава през ампермера така ми каза един жичкаджия че щял да се стопи ама какво да се стопи ампермера или кабела така и не разбрах проблема ми е че не ми работи ампера сега с този дублаж и малко ме притеснява иначе премерено с осцилоскоп на акумулатора си зарежда 14В. АМА КАТО НЕ РАБОТИ АМПЕРА МАЛКО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ та мисълта ми е нужен ли е този дублажен кабел

Коментар

Здравейте колеги.И аз съм с 90 амперов алтернатор от форд с вградено реле.По ел.инсталацията не съм преправял нищо и от както съм с него нямам никакькви проблеми
        Всеки ритник отзад,води до крачка напред! ;)

Коментар

От: До: По-мощен генератор - от какво и как?

Първоначално публикуван от icenceto2005 Преглед на мнение
          да генератора ми е 90а. от виетнамка такъв намерих кабела от него до ампермера ми е стандартния за уаза на цвят е червен и е малко по дебел от другите но като монтирах лебетката ме посъветваха да го дублирам и пуснах един един дебел многожичен кабел директно от алтернатора до стартера без да минава през ампермера така ми каза един жичкаджия че щял да се стопи ама какво да се стопи ампермера или кабела така и не разбрах проблема ми е че не ми работи ампера сега с този дублаж и малко ме притеснява иначе премерено с осцилоскоп на акумулатора си зарежда 14В. АМА КАТО НЕ РАБОТИ АМПЕРА МАЛКО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ та мисълта ми е нужен ли е този дублажен кабел
          ампермера беше успешно заменен с волтмер от новите уазки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X