Здравейте колеги най накрая чух гласа на уазката
Остана ми да сменя кабелите на свещите (твърди са и от вибрацийте се вадят) и до тук сме готови
Но следва да се прави пък окачване чудя се от каква кола да взема амортисьори давайте съвети
Благодаря на всички за съветите до сега след смяната на всички части по двигателя той песен пее
Колега провери в продавалника има уазки за части намери някоя дрънни и си вземи скоби за ресорите планки за предния мост и направо си вземи и от човека амортисйорите линкове на обявата немога да дам против правилата е но виж в продавалник,мобиле и в карса поздрави и успех с уаз-а
Колега първите три цифри от номера на двигателя записан в талона на автомобила са модела на двигателя,в повечето случаи започват с 4??,може да е 451(75к.с.),414(80-88к.с.),417(90к.с.),421(100-110к.с.),24(82к.с.),21а(75к.с.),24д(92к.с.),402(100к.с.),410(110к.с.).Говоря по памет всичко това по-подробно го има в темата УМЗ и ЗМЗ прилики и разлики.За по лесно погледни под кабела на първи цилиндър на блока на двигателя има номер първите три цифри са модела на двигателя,това ако е УМЗ мотор,ако е ЗМЗ мотор то номера под ламаринения капак на блока намиращ се зад масления филтър,точно под него е написан номера на двигателя и съответно първите цифри са модела,например "24Д 50379" значи модела ти е 24 д,ако е "451 100 345" значи модела ти е 451 и така както следва работиш с номерацията.Дано съм ти бил полезен
"колега а в моя талон е съвсем друго яче започва ето така 5191....... и това какво ще рече ако не е тайна че е по стар от на колегата сашо ли..... и колко коня е ? на мен ми прилича на умз417 но все пак ви е им разбирате утре ще кача снимки на двигателя
Последно редактирано от CarTest™; 05-01-13, 20:19.
Здравей колега от мен съвет аз купих оригинални за уаз по 45 лв.с червена пластмаса от горе но не изкараха и 1 година омаслиха така че някой от форума да ти даде друг съвет ,поздрави.
Жабките се заминали колега Иначе е решено с амортисьори ще е
McLarennn Благодаря за съвета ще поразпитам и други хора с такива амортисьори да чуя и техните мнения
Колега моето мнение че амортисйорите си работят добре и моята е бордова и до сега от 4гд не съм спрял да я товаря само един път съм я претоварвал но дори и тогава амортисйорите оцеляха а задния диф не успя за съжаление защото нямаше кои да включи предното. Някой слагат от газ 53 или от мулотовка
Колеги аз карам с амортисиори от ГАЗ 66 те са същите мисля като на ГАЗ 53 но на УАЗ 469.Возията е много твърда като в спортна кола подскачам на легналите полицаи,но по черните пътища или по асвалта на завои направо влизам като АТВ много по устойчив е отколкото с оригиналните телескопични амортисиори или с жабки(имам и джип с жабки).Но като го натоварих с 2 кубика дърва по черно и асвалт започна да вози като стара Волга,бях очарован.Значи оригиналното тегло на джипа не ги натиска достатъчно и те не работят правилно.Мой съвет е да си сложиш оригинални телескопични,все пак не сме по-умни от инжинерите на УАЗ
Случайни хора УАЗ не карат! Радослав Стоилов 0899496832
Моят съвет е да минеш на телескопични, жабките с тях и без тях няма разлика. Лятото сложих на Газката и съм много доволен от резултата. Като се има предвид че се продават всички необходими стойки готови, вярно че излиза повече пари, но поне виждаш резултата. Тия оригинални жабки кога мислиш са пълнени, до 3-4 месеца ще текнат...
Коментар