Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Видове блокажи за УАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Видове блокажи за УАЗ

Да де, ама и аз искам някой да потвърди все пак за дупченето, че нещо ме гложде отвътре За дупченето ако беше с старата корона можеше и да не се дупчи. Ето тука ако се вижда...Уазкова...

Случайни хора УАЗ не карат

Коментар

Тея палци от БТРова неможе ли да им се направи металообработка по мостра на палец от УАЗова и по тоя начин да се придаде друг начин на сработване?
      Въпросът е не само да се преработят, но и палците да си запазят здравината и качеството!?

Коментар

biser_kulinov прави ли такива принудителни блокировки

Коментар

Колега и от къде се сдоби с такава за уаз , ако не е тайна разбира се
          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Тея палци от БТРова неможе ли да им се направи металообработка по мостра на палец от УАЗова и по тоя начин да се придаде друг начин на сработване?
            Въпросът е не само да се преработят, но и палците да си запазят здравината и качеството!?
            Кой ти е казал колега че се износват палците на БТР-овата касета,аз такова нещо до сега не съм виждал.Карам от една година с БТР-ови касети и миналата седмица разглабях мостовете за да обера луфта на пинъона и короната и отворих и двете касети,не е мръднало нищо в тях,нито палци,нито нищо.А джипа го карам само по тежък офф роад,всяка неделя Валери Вушев е с мен и сме по Тетевенските чукари с наща група.От както качих касетите си заобичах джипа,иначе преди и самурайчетата ни правеха луди.Уаза няма оборот и е тежък, а зада компенсираш тези проблеми идва на помош БТР-овата касета.Сега мога да се меря по проходимост с всяка марка джипПоздрави на всички!!!
            [SIGPIC][/SIGPIC] -OFF ROAD и много сливова:lol:

Коментар

От каде мога да си намеря 2 БТР-ски блокажи

Коментар

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
                Кой ти е казал колега че се износват палците на БТР-овата касета,аз такова нещо до сега не съм виждал.Карам от една година с БТР-ови касети и миналата седмица разглабях мостовете за да обера луфта на пинъона и короната и отворих и двете касети,не е мръднало нищо в тях,нито палци,нито нищо.А джипа го карам само по тежък офф роад,всяка неделя Валери Вушев е с мен и сме по Тетевенските чукари с наща група.От както качих касетите си заобичах джипа,иначе преди и самурайчетата ни правеха луди.Уаза няма оборот и е тежък, а зада компенсираш тези проблеми идва на помош БТР-овата касета.Сега мога да се меря по проходимост с всяка марка джипПоздрави на всички!!!
                От всичкото само не разбрах прочете ли ми мнението и за какво въобще си ме цитирал или е така си пишеш само да си чешеш езика?!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                  От всичкото само не разбрах прочете ли ми мнението и за какво въобще си ме цитирал или е така си пишеш само да си чешеш езика?!
                  Май само съм си чесъл езика колега,устанах с обеждението че се оплакваш от БТР-ските палци а то небило така ''сори"

Коментар

Първоначално публикуван от vasilev777 Преглед на мнение
                    От каде мога да си намеря 2 БТР-ски блокажи
                    В четвъртък ще пусна обява за 60бр. БТР-ски блокажи чисто нови за продажба,и цената ще е много изгодна!!!

Коментар

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение
                      Колега и от къде се сдоби с такава за уаз , ако не е тайна разбира се
                      Блокажа аз го взех от "Трапера" - колегата започнал тази тема.

Коментар

Първоначално публикуван от niko82 Преглед на мнение
                        Май само съм си чесъл езика колега,устанах с обеждението че се оплакваш от БТР-ските палци а то небило така ''сори"
                        Това, коео Жоро пита и предлага е дали има някой който може да промени ъгъла на палците (и да се направи нова циментация) на БТРска касета, за да се намали процента на зацепване, а от там и проблемите, които следват - това би било чудесно, защото БТРските се намират на половоната пари, а в побщи линии са "същите".

Коментар

Ако някой има интерес за блокажи - УАЗови - самоблокиращи и принудителни, за граждански и редукторни мостове нека ми пише - можем да организираме внос.

Коментар

За съжаление не мога да пиша на лични.Интересувам се от принудителните блокажи.Ако има интерес-на лични,за Вас не е проблем.

Коментар

Не мога да ви изпратя съобщение - може по Скайп или на 0887 624221 - утре по възможност (в смисъл не тази вечер )

Коментар

До: Проблем с блокировка в преден мост на УАЗ

Здравейте колеги, на http://www.zr.ru/a/59191/ видях една интересна разработка на съчмено-винтов диферинцял (може и да я знаете) но на мен като начинаещ УАЗ-овъд ми направи впечатление...
                                "Степень блокировки зависит от многих факторов – от угла нарезки шнеков, количества каналов, диаметра шариков, а также направления вращения корпуса дифференциала, ведь в одну сторону распирает все шарики от места сопряжения шнеков, а в другую – только ту часть, что контактирует непосредственно со шнеками."

остава да питаме в някое ЗММ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X